• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Bobilforsikring

Er du blant de mange tusen nordmenn som elsker å feriere i bobil? Da er det viktig at du har bobilforsikringen på plass. Selv om det som regel er trygt å fredes på norske veier, kan uhell likevel oppstå.  

 

Derfor bør du ha bobilforsikring

Alle som eier en bobil bør utvilsomt også tegne en egen bobilforsikring. Uansett om bilen er ny eller gammel vil en bobilforsikring kunne være med på å dekke fører- og passasjerulykker, skader fra brann eller fukt, vannlekkasjer, utforkjøring, kollisjon og velting, motor- og girskader, tyveri og hærverk eller veihjelp.

Du vil også kunne skaffe deg en bobilforsikring som dekker rettshjelp ved behov, som gir feriegaranti eller som dekker ekstra erstatninger ved store skader.

 

Beste bobilforsikring

Hva som er den beste bobilforsikringen vil variere fra person til person. Noen vil ha behov for forsikringer som dekker svært mye, andre vil ha behov for mindre forsikringer. Her kommer det an på hvordan du bruker bobilen din, om du reiser mest rundt i innland, eller om du liker å ta med bobilen på ferier i utlandet. Den beste bobilforsikringen vil være den forsikringen som dekker dine individuelle behov.  

 

Billig bobilforsikring

Det finnes både billige bobilforsikringer og dyre bobilforsikringer. Det bør ikke være et mål i seg selv å velge den aller billigste forsikringen du kommer over, selv om økonomi kan være avgjørende for mange. Det du alltid bør se etter er forsikringer som dekker alle dine behov og ønsker.

Du kan få gode forsikringstilbud for en billig penge, men dersom du lokkes av lave priser bør du alltid lese papirene nøye. Plutselig oppdager du mangler som er viktig å dekke for deg. Da kan det være fornuftig å gå opp en prisklasse, slik at du ender opp med en forsikring som inneholder alt du trenger. Husk at det er stor forskjell på kostnad og verdi. Selv om noe koster penger, kan det være verdt det med tanke på hva du får igjen i verdi.

 

Bobilforsikring pris

Pris på bobilforsikring avhenger av mange ulike faktorer. Her må forsikringsselskapet gjerne innhente informasjon om din bobils alder, tilstand, tilbakelagte kilometer og eventuelle andre viktige opplysninger. Dette kan være med på å bestemme hvilken pris du må betale for forsikringen.

 

Hvis du vil sammenligne bobilforsikring-pris bør du både sammenligne tilbud fra ulike forsikringsselskap, men kanskje også ulike forsikringer fra samme selskap. Mange forsikringsselskap tilbyr nemlig ulike forsikringsplaner – og disse vil naturligvis ha forskjellig pris. Ta en nøye titt på hva de ulike planene inneholder, og velg det som passer deg aller best.

 

Skaff deg bobilforsikring nå

Uansett hvilket forsikringsselskap du ender opp med å velge, vil det være fornuftig å sammenligne tilbud og priser. I Norge kan du velge mellom flere ulike forsikringsselskap, alle med ulike tilbud på pris og forsikringsplan.

Sett tilbudene opp mot hverandre – og se hva som vil lønne seg for deg. Husk også at dersom du allerede har en bobilforsikring, er det ikke noe i veien for å oppdatere, og kanskje også oppgradere denne.

Nordmenn er gode på å bytte ut varer og tjenester dersom de ikke er fornøyde. Likevel er få av oss flinke til å bytte forsikringsselskap. Det er det mange som taper penger på. Få en oversikt over bobilforsikringen din, og bytt i dag dersom du finner et bedre tilbud.

Klar? Finn beste bobilforsikring

Sammenlign bobilforsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste bobilforsikring nå