• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Brannforsikring

Brannforsikring er en type skadeforsikring som gir den forsikrede rett til erstatning ved brann. Forsikringen kan også være gjeldende ved lynnedslag, visste typer eksplosjon, flystyrt, nedsoting og eventuelle naturskader som kanskje ikke kommer av skred, storm, flom, jordskjelv, vulkanutbrudd eller lignende.

 

Derfor bør du ha brannforsikring

Brann er dessverre ikke uvanlig i Norge, og rundt juletider er brann et spesielt utbredt problem flere steder i landet. Brannforsikring blir i dag ofte dekket gjennom boligforsikringer og innboforsikringer. Likevel er det viktig at man selv sjekker vilkårene for brannforsikringen sin.

Alle kan bli påvirket av brann, selv om den ikke direkte starter hos deg. Folk som bor i rekkehus eller blokker er spesielt utsatt for å miste verdisaker i brann, da de kan bli påvirket av brann hos naboer. De som eier enebolig bør naturligvis også ha en brannforsikring, selv om de ikke alltid blir like påvirket av omgivelsene rundt seg.

 

Beste brannforsikring

Det vil alltid være slik at den beste brannforsikringen for deg vil være den som dekker dine behov. For noen veier pris tungt, mens for andre vil det være viktigst at forsikringen dekker kostnader forbundet med eksempelvis garasjebrann eller erstatning av kostbare verdisaker.

Husk at man i noen tilfeller vil måtte inngå særskilte avtaler dersom det er ønskelig at forsikringen dekker:

  • Andres eiendeler som lagres hos deg
  • Bil og tilhenger
  • Ulike typer båter

 

Billig brannforsikring 

Selv om flere gjerne blir trukket mot billige forsikringer, er ikke alltid disse de beste. En billig brannforsikring kan absolutt være god nok, men pass likevel alltid på å lese nøye gjennom hva forsikringen inneholder av ulike avtaler mellom deg og forsikringsselskapet. På den måten unngår du å bli tatt på senga dersom en brann oppstår, og du plutselig oppdager at noe som er viktig for deg ikke dekkes av forsikringen.

 

Brannforsikring pris

Husk at en brannforsikrings-pris gjerne vil stige dersom du ønsker å forsikre hjem og gjenstander av stor verdi. Forsikringsverdien settes nemlig til det beløpet det vil koste å skaffe tilsvarende ting du har forsikret.

Prisen er som regel høy dersom det du vil forsikre er nytt og dyrt, mens slitasje, alder og andre omstendigheter kan være med på å gjøre prisen lavere. Dette betyr at du kanskje ikke får like mye igjen hvis du mister noe i brann som kostet deg mye for flere år siden, men som har tapt verdi på grunn av alderdom.

Ulike forsikringsselskaper og forskjellige forsikringsavtaler vil alltid komme med varierende pris. Prisen på brannforsikringen din kan både være svært lav, eller svært høy – alt ettersom hva forsikringen dekker.

 

Skaff deg brannforsikring nå

Brann kan være både skummelt og skadelig. Elementet er kjent for å herje fritt – og kan utføre store ødeleggelser på sin vei. Risikoen for brann er tilstede for absolutt alle boligeiere og leietagere. Da ødeleggelsene kan være såpass store er det desto viktigere at du har en god brannforsikring på plass.

Husk at det kan lønne seg å sammenligne ulike brannforsikringer, slik at du får den forsikringen som lønner seg mest for deg.

 

 

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign brannforsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn beste brannforsikring nå