• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Campingvognforsikring

En campingvognferie er like norsk som brunost, bunad, fjorder og fjell. Flere tusen nordmenn er enige om at det finnes lite som er like koselig som en campingvogn. Mange nyter både vår, sommer og høst fra campingvogna. Når man tilbringer så mye tid i vogna kan det være fornuftig med en god forsikring. 

Derfor bør du ha campingvognforsikring 

Det er ikke lovpålagt med en campingvognforsikring, men det kan være utrolig lurt å ha en på plass likevel. Selv om det er ansvarsforsikringen på bilen som trer i kraft dersom campingvogna forårsaker skade på andre, eller på andres eiendom, er det andre ting som dekkes av en campingvognforsikring.

En campingvogn kan eksempelvis lett bli utsatt for skader – og da vil en forsikring komme svært godt med. Uten en campingvognforsikring kan det bli kostbart.  

En campingvognforsikring kan også dekke tyveri, hærverk og velt. Ofte kan man også forsikre campingvognen mot brann eller andre typer skader og ulykker.

 

Beste campingvognforsikring 

Det vil alltid være helt individuelt hvilken forsikring som er den beste campingvognforsikringen for deg. Her handler det om å finne en match som gjør det mulig å få dekket det du selv synes er viktigst. For noen vil det være helt nødvendig med god dekking dersom det oppstår skader på campingvognen, for andre vil det være enda viktigere med veihjelp.

Finn ut hvordan du pleier å bruke campingvognen, om den ofte står parkert på samme sted – eller om den stadig vekk er ute og ruller på norske veier. Da blir det lettere å vite hva man bør se etter for å sikre deg den aller beste campingvognforsikringen.

 

Billig campingvognforsikring 

For svært mange campingvogneiere vil man ofte se etter en billig campingvognforsikring når man ser etter sin første forsikring. Hvor billig en campingvognforsikring er kommer an på flere faktorer, men som hovedregel kan vi si at campingvognforsikringen mest sannsynlig vil øke i pris dersom du vil ha en dyr campingvogn forsikret, eller hvis du ønsker deg en forsikring som dekker mye.

Billige forsikringer kan absolutt være gode, men de er ikke alltid best. Husk dette før du velger den billigste forsikringen du finner – og pass alltid på å sammenligne ulike tilbud fra forskjellige selskap.

 

Campingvognforsikring pris

Prisen på en campingvognforsikring vil alltid være noe ulik hos forskjellige forsikringsselskap. Den vil også variere utfra hvilken type forsikring du ønsker å tegne for din campingvogn. I tillegg vil du få ulike pristilbud basert på hvor gammel din campingvogn er, hva den inneholder og hvordan du pleier å bruke den. Før du velger forsikring kan det alltid lønne seg å sammenligne tilbud fra flere selskap.

 

Skaff deg campingvognforsikring nå

Det finnes utallige grunner til at en campingvognforsikring kan være god å ha. Den kan dekke alt fra brann og naturskader, til vognskade, veihjelp, tyveri og hærverk. Har du ikke forsikret din campingvogn er det absolutt på tide.

Sammenligner du forskjellige tilbud på campingvognforsikring, vil du utvilsomt finne en god match for deg og din campingvogn. Med campingvognforsikringen på plass kan du nyte de ulike sesongene i campingvogna med senkede skuldre.

Klar? Finn beste campingvognforsikring

Sammenlign campingvognforsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste campingvognforsikring nå