• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Forsikring kiropraktor

Opplever en problemer med sin muskulatur, er ofte en kiropraktor et flott alternativ. Dette gjelder alle forskjellige mennesker, fra yngre personer som vokser mye, og naturligvis til eldre som sliter med stive muskler. Der de fleste kiropraktorer derimot driver privat, er det en kostnad en ofte må ta ut av egen lomme.

En forsikring som dekker kiropraktor, kan i disse tilfeller være god å ha. For de som sliter med stiv muskulatur og problemer med musklene ellers, er det ikke nødvendigvis så fristende å vente på det offentlige. I denne artikkelen skal vi ta en nærmere titt på hva en forsikring som dekker kiropraktor går ut på.

Slik fungerer behandlingsforsikring

I det offentlige, spesielt med skader og lidelser som ikke er livstruende, kan en bli satt på lange ventelister. Det er dermed ikke alltid aktuelt å velge dette alternativet, selv om det altså i utgangspunktet er gratis. For mange blir da private tjenester et alternativ, da dekket gjennom behandlingsforsikring.

Dette er en forsikring som dekker kiropraktor og mange andre helsetjenester som ikke nødvendigvis er akutte. Fordelen med denne forsikringen er at den først og fremst gir individer tilgang på kiropraktor og andre helsetjenester innen 10 til 20 virkedager etter de har søkt. Forsikringsselskapet booker da time.

Her vil forsikringsselskapet dra nytte av de kortere ventekøene for kiropraktor i den private sektoren. De kan til og med her dra nytte av de utenlandske klinikkene. Merk at en både kan få behandlingsforsikring privat og gjennom jobben. Vanligvis er derimot forsikringen den samme uansett hvor du har den fra.

Behandlingsforsikring dekker mye

En behandlingsforsikring har en ide om at du raskere skal kunne komme deg på beina. Ofte kan plager i rygg for eksempel ikke bare føre til ubehag, men også en manglende evne til å bevege seg fritt. Nettopp derfor er behandlingsforsikring en så populær form for forsikring blant arbeidsgivere.

Behandlingsforsikring sikrer nemlig at de ansatte blir behandlet så tidlig som mulig, slik at de raskt kan komme seg tilbake i jobb. Spesielt i yrker der det hele tiden er snakk om fysisk aktivitet, slik som for en tømrer for eksempel, er det viktig at den ansatte får rett behandling innen kort tid.

Videre vil en behandlingsforsikring også dekke alle andre kostnader relatert til behandlingen. En slik forsikring som dekker kiropraktor for eksempel, vil også dekke potensiell utenlandsreise, hotellopphold, kost og losji, samt en rekke andre forskjellige kostnader som knyttes opp mot kiropraktikk.

Er forsikring som dekker kiropraktor lurt?

Forsikring som dekker kiropraktor og andre helsetjenester, kan potensielt være en god ide. Det er altså gjennom behandlingsforsikring at en får tilgang på dette. Fordelen er selvfølgelig den raske behandlingen som en her er garantert i det private, eller eventuelt en operasjon om det er nødvendig.

Er du i et yrke der kroppen konstant utsettes for krevende, fysiske arbeidsoppgaver, vil forsikringen være lur for din arbeidsgiver. Det er også flere tilfeller der en slik forsikring kan være smart for deg som privatperson. Dekningen er også veldig god i tillegg til den korte behandlingstiden.

Sammenlign og velg forsikring

Enten du allerede har forsikring som dekker kiropraktor, eller ønsker deg dette, bør du sammenligne godt. Det er nemlig mange som faller i den fellen at de velger det første og beste de ser. Dette er sjelden en god ide, da du fort kan få forsikringer som dekker mer, eller som er mye rimeligere i pris.

Vær sikker på at du sammenligner de mange alternativene godt. Gå forsikringen i sømmene, og finn ut av hvilke forsikringer som er heldekkende, men lavest i pris. Det vil du garantert takke deg selv for når du trenger forsikring som dekker kiropraktor fullt ut.

Klar? Til skjema!

sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

sett i gang