• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Forsikring naprapat

Både godt voksne og yngre mennesker opplever smerter i muskler og ledd. Dette kan være alt fra små irritasjoner, til plager som hindrer en i å utføre jobben sin. Her inkluderes alt fra idrettsstjerner i toppform, til de eldre. Det er viktig å få riktig behandling for dette, men ventekøene er dessverre ofte lange.

Nettopp derfor er en forsikring som dekker naprapat så nyttig. Denne gir de som sliter med muskel- og leddsmerter muligheten for å dekkes i form av kostnader, samt det faktum at behandlingen eller operasjon vil utføres hurtigere. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på forsikring som dekker naprapat.

Behandlingsforsikring dekker naprapat

Ventelister er naturlig å forvente ved komplikasjoner som ikke er livstruende. Allikevel er dette selvfølgelig veldig frustrerende dersom du for eksempel har en dårlig rygg. Kanskje enda verre er det dersom denne lidelsen gjør at du i løpet av en måneds tid ikke kan gå tilbake på jobb før behandling.

En behandlingsforsikring er en forsikring som dekker naprapat, og det gjerne innen kort tid. Her er det satt opp slik at du skal kunne motta din behandling innen 10 til 20 virkedager. Dette sikrer at du som sliter med muskel- og leddsmerter får en hurtig behandling for de problemene du har.

I det offentlige kan det fort ta mye lenger enn som så, og det er hverken gunstig for deg eller din arbeidsgiver. Dersom du går glipp av jobben, er det ofte arbeidsgiver som tar en støyt med sykepenger. Mange arbeidsgiver tilbyr derfor behandlingsforsikring til sine ansatte, men en kan også få det privat.

Dekning utover behandlingen

Det er derimot ikke bare selve behandlingen og hurtig gjennomføring av denne som behandlingsforsikring dekker. Denne formen for forsikring dekker også en rekke andre aspekter, slik som reise, kost og losji, samt hotellopphold eventuelt. I tillegg er det mer enn en forsikring som dekker naprapat.

En behandlingsforsikring kan nemlig dekke kiropraktor, fysioterapeut, og andre former for behandlinger som gjerne gis ved privatklinikker. Her vil forsikringsselskapet ta seg av bookingen av din time, og det kan hende at de benytter seg av nordiske og til og med internasjonale klinikker.

Den største fordelen er derimot som nevnt den tidlige behandlingen, da ventelister garantert hadde ført til en sen behandling for deg som privatperson og ansatt. Som nevnt er nok denne byrden tyngst for arbeidsgiver, som både mister deg som ansatt i en periode og må utbetale sykepenger for deg.

Lønner forsikring som dekker naprapat seg?

Forsikring som dekker naprapat og andre behandlingsformer kan absolutt lønne seg. Spesielt for de som sliter med muskel- og leddplager, og potensielt for enkelte arbeidsgivere, er behandlingsforsikring et veldig godt alternativ. Det fjerner nemlig en hel del økonomisk risiko fra deres skuldre.

Dersom du befinner deg i en jobb med tunge løft og andre fysiske anstrengelser, bør arbeidsplassen din vurdere å tegne forsikring som dekker naprapat og andre behandlinger. Dersom du for eksempel da skulle få deg en kil i ryggen, kan du innen kort tid komme deg tilbake på jobb etter behandling.

Bruk god tid på å velge forsikring

Det er viktig å bruke god tid på å velge forsikring. Mange havner i den felle at de velger det første og beste. Når det gjelder behandlingsforsikring finnes det forsikring som dekker naprapat og andre selskaper som ikke gjør det. Dermed er det lurt å få en god oversikt her.

Dessuten, etter at vilkårene er bestemt, kan du sammenligne prisen på de forsikringene som gjenstår. Det er ingen grunn til å betale mer enn det du behøver, og en rask sammenligning kan sikre at du sparer en hel del kroner på forsikringen.

Klar? Til skjema!

sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

sett i gang