• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Forsikring psykolog

Når vi mennesker sliter med psyken, er det fint å kunne prate med en tredjepart. Nettopp her er ideen om å snakke med en psykolog så god. Dette er en person som både er fagutdannet i å forstå det mentale i hjernen, men også har en god fordel av å fungere mer eller mindre som en objektiv tredjepart.

Siden psykologtimer er tilbudt av den private sektoren primært, er det å ha en forsikring som dekker psykolog viktig. Hvis ikke, kan tross alt kostnadene av å konsultere med en psykolog bygge seg ganske raskt opp. I denne artikkelen skal vi se på fordelen med å tegne en forsikring som dekker psykolog.

Slik fungerer behandlingsforsikring

Behandlingsforsikring er en form for forsikring som sikrer at en får behandling hurtig gjennom det private helsevesenet. Denne forsikringen gjelder alt fra smerter i muskler og ledd, til behandlinger rettet mot det mentale, slik som psykolog. Fordelen er at en her raskt får en time hos lege eller spesialist.

Enten du sliter med smerter rent fysisk eller psykisk, så er det ofte slik at det offentlige blir for tregt. Her er det tross alt ikke overraskende de livstruende situasjonene som trumfer i køen, og da blir de som trenger en psykolog satt til siden ofte. Det er tross alt mange grunner til å ønske seg en psykolog.

Men gjennom behandlingsforsikring er du sikret at du får tilgang på behandling innen 10 til 20 virkedager. For psykologer kan denne prosessen gå enda raskere, da det tross alt ikke er noen storstilt og krevende behandling, men heller en samtale.

Forsikringen dekker mer enn du tror

En behandlingsforsikring som sin helhet dekker mer enn du tror. Det er ikke mulig å få noen spesifikk forsikring som dekker psykolog alene, slik at du med en behandlingsforsikring får dekket det aller meste. Her inkluderes alt fra nevnte psykolog, til hurtigere kreftbehandlinger, da som oftest i utlandet.

Inkludert i forsikringen er for øvrig reise, kost og losji, og hotellopphold for eksempel. Det er ikke veldig realistisk at dette vil være relevant for deg som søker psykolog, men det er allikevel en fordel å ha dette tilgjengelig i tilfelle en skulle trenge behandlinger relatert til andre ting.

Et viktig poeng å nevne er også at behandlingsforsikring ofte tilbys gjennom jobben. Ofte er dette relatert til fysisk krevende yrker, der jobben dekker behandlingsforsikring i tilfelle en for eksempel får en skade i ryggen. Da er ideen at du raskt skal behandles og kommer tilbake i jobben din.

Er forsikring som dekker psykolog lønnsomt?

Forsikring som dekker psykolog, kommer altså gjennom behandlingsforsikring. Dette er en massiv og altomspennende forsikring som mer eller mindre dekker alle behandlinger ved private klinikker som enten staten ikke har noen stor involvering i, eller som det potensielt kan være ganske lange ventekøer for.

En slik behandlingsforsikring lønner seg, både fordi det er en forsikring som dekker psykolog, og fordi det generelt sett er en veldig god forsikring. Denne er rimelig, og dersom jobben din ikke allerede tilbyr den, kan det absolutt være en mulighet å tegne denne formen for forsikringen på egenhånd.

Slik finner du riktig forsikring

Dersom du er på jakt etter en forsikring som dekker psykolog, er det altså behandlingsforsikring du skal tegne. Men her er det viktig å ikke bare hoppe på hvilken som helst forsikring. Du kan tjene mye på å sammenligne de forskjellige forsikringene som finnes der ute.

Både betingelsene som befinner seg i forsikringene, og eventuelt de større forskjellene i prisen, bør være av interesse for deg. Du kan i mange tilfeller motta mer verdi til en rimeligere penge. Det er dermed alltid lurt å sammenligne forsikringene.

Klar? Til skjema!

sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

sett i gang