• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Forsikring svindel

Svindel forekommer hvert eneste år, og de siste årene har mengden økt betraktelig. Mye av dette stammer fra digitaliseringen, der betalinger raskt kan bli sporet og hacket. Svindler forekommer i et høyt tempo på bakgrunn av at mange ikke tar de forholdsreglene som er nødvendige.

En god ide kan være å skaffe seg en forsikring som dekker svindel. Det er nemlig vanskelig å være på tå hev hele tiden for å unngå at en blir lurt av både den ene og den andre mens en er på nett. I denne artikkelen skal vi se nærmere på forsikring som dekker svindel og hvordan dette virker i praksis.

Forsikring på ditt kredittkort er essensielt

For å kunne skaffe en forsikring som dekker svindel, er det lurt å først og fremst se til de som leverer dine kredittkort. Dette vil enten være banken din eller et større kredittkortselskap. Her er det slik at en innimellom vil få veldig gode betingelser, der alle typer svindel er dekket av vilkårene.

Andre ganger kan det hende at nesten ingenting er dekket av forsikringen. Dermed er det viktig for deg å lese nøye gjennom de vilkårene du får presentert ved anskaffelse av kredittkort. Det er nemlig mange gode fordeler som de fleste ikke tenker over når de skal velge sitt neste kredittkort.

Blant annet er det også mange andre goder ved kredittkort, der reiseforsikring for eksempel er veldig bra. Enten du blir frastjålet kredittkortet, eller bare fullfører et litt tvilsomt kjøp i utlandet, kan du med trygghet vite at det er selskapet bak kredittkortet ditt som mest sannsynlig vil ta på seg støyten ved svindel.

Hus, bil, båt, og mye mer

Det finnes ingen andre forsikringer enn kredittkort hvor en blir refundert den svindlede summen. I andre former for forsikring, slik som for eksempel til hus og bil, er det derimot slik at forsikringene dine mest sannsynlig vil hjelpe deg med advokat. På den måten kan du føre saken mot svindlerne rimelig.

Dette er selvfølgelig med forbehold om at du finner frem til svindlerne, noe forsikringsselskapet ikke kan stå ansvarlig for. Dersom det ikke blir opprettet en sak, vil du dessverre ikke få noen hjelp her. Allikevel er dekningen av advokatkostnader gunstige, da disse tross alt koster mye å benytte seg av.

Skal du ha en sjanse til å få igjen dine penger fra en svindel der kredittkort ikke ble brukt, så er det lurt å ha gode forsikringer som dekker advokatkostnader. Dette gjelder for alt fra et boligkjøp der du ble lurt med mangler, til et kjøp av bil der du ble lurt med store feil som ga en helt annen bil i praksis.

Lønner forsikring som dekker svindel seg?

Dersom du sammenligner kredittkort, er det en god ide å se etter ett som har forsikring som dekker svindel. Dette kan spare deg mye penger, spesielt dersom du handler en god del på nett. Svindel virker kanskje fjernt, helt til det skjer med deg.

Dessuten er det verdt å merke at forsikringen mot dette vanligvis medfølger under andre omstendigheter. For eksempel får du dekket advokatkostnader ved en rekke kjøp der selger åpenbart har svindlet deg.

Finn beste forsikring

Uavhengig av om du søker forsikring som dekker svindel eller ei, er det viktig at du sammenligner alternativene som finnes. Du kan nemlig bli overrasket både over hva du kan spare, og hvilke bedre betingelser du kan få.

Forsikring mot svindel er bare en av mange fordeler du kan få med på kjøpet i forsikringen. Sammenligner du godt, vil du kunne optimalisere tilbudene, og ikke minst sette forsikringsselskapene opp mot hverandre.

Klar? Til skjema!

sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

sett i gang