• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Forsikring tannlege

I Norge er vi så heldige at tannlege er gratis til vi blir 18 år. Dette fører derimot til at mange ikke tenker over hvor dyrt det faktisk blir når de selv må betale for tannlegetjenestene. Tannhelsen er viktig, og en må investere i hjelp her. Men hvordan kan en redusere de til tider enorme kostnadene?

Forsikring som dekker tannlege, er det beste alternativet for nordmenn. Enten en kjøper dette privat, eller får det tilbudt gjennom jobben sin, vil dette være med på å spare ganske store beløp. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan forsikring som dekker tannlege faktisk fungerer.

Tannlegeforsikring dekker dine regninger

En tannlegeforsikring er en forsikring som dekker tannlege til en rekke forskjellige formål. Felles for alle er derimot at de er rettet mot tannhelse. For eksempel vil da altså ikke kosmetikk, slik som bleking av tenner for eksempel, være med som en tjeneste som her er dekket.

Det er uansett vanlig at forsikringsselskapene her gir forskjellige former for forsikringsdekninger. Noen krever for eksempel en høyere egenandel, mens andre dekker mindre tjenester. Dette er vilkår som det er meget viktig å se nærmere på for å avgjøre hvilket selskap som er riktig for deg.

Vanligvis vil en forsikring som dekker tannlege koste rundt 100 kr til 200 kr i måneden. Den krever da mest sannsynlig en egenandel på rundt 500 kr og dekker behandlinger til flere titalls tusen kroner. Da er det fornuftig å gjøre seg opp noen tanker om hva som ville skjedd om en måtte dekke dette på egenhånd.

Tannlege mens du er på reise

Dersom du er i utlandet, er sjansene veldig små for at din tannlegeforsikring dekker utgiftene her også, det til tross for at de mest sannsynlig er lavere. Forsikringsselskapet ditt for denne forsikringen er nemlig mest sannsynlig kun samarbeidspartner med norske tannleger og ikke de som befinner seg utenlands.

Allikevel har du tilgang på tannlege i utlandet hvis du har en reiseforsikring som er god. Dette er nemlig en forsikring som dekker tannlege i de tilfellene der du får virkelig akutte tannskader og plager i utlandet. Det er heldigvis sjeldent det skjer, men det er en god fordel ved å ha reiseforsikring.

Også ved bruk av reiseforsikring er det selvfølgelig en viss kostnad assosiert, men da ofte månedlig. Fordelen er at tjenester som tannlege er inkludert i hele forsikringen. Dermed trenger en altså ikke å lete etter forsikringer som dekker alle de forskjellige områdene, siden alle finnes samlet i en og samme forsikring.

Lønner forsikring som dekker tannlege seg?

Et besøk hos tannlegen kan potensielt koste flere titalls tusen kroner om du har hull. Dette er en kjedelig kostnad som mange gruer seg til å ta på seg. Denne kan allikevel unngås ved å tegne tannlegeforsikring. Dette er nemlig en meget gunstig forsikring som dekker tannlege.

Her får du, avhengig av hvilken plan du velger, flere titalls tusen kroner støttet. Det er dessuten med en månedlig kostnad på rundt 200 kr og bare en egenandel på 500 kr. Du kan få hjelp med alt fra å bore hull til å reparere tannskader. Det lønner seg utvilsomt til den lave kostnaden.

Beste tannforsikring tilgjengelig

For å finne beste tannforsikring tilgjengelig, er du nødt til å sammenligne de forskjellige selskapene. På denne måten vil du gjøre at forsikringsselskapene kjemper om deg som kunde, og ikke omvendt.

Du kan ved sammenligning få en enkel og effektiv oversikt over markedet i løpet av kort tid. Her kan du finne frem til hvilke tilbud du får av forsikring som dekker tannlege, samt hva prisene til syvende og sist faktisk blir.

Klar? Til skjema!

sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

sett i gang