• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Forsikring fysioterapeut

Fysioterapi er viktig for stive muskler og ledd, og fra idrettsutøver til eldre, er det mange nordmenn som drar nytte av tjenesten. Siden de fleste fysioterapeuter derimot driver privat, er dette en kostnad som ikke nødvendigvis dekkes av staten. Og selv når den gjør det, er ikke rask behandling sikret.

Det er nettopp derfor en forsikring som dekker fysioterapi er nyttig å ha. Dersom du ofte opplever stive muskler og ledd, eller har en større skade for eksempel, er det viktig å ha rask tilgang. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan forsikring som dekker fysioterapi fungerer i praksis.

Behandlingforsikring er en god løsning

Dersom du skal dra nytte av gratis helsetjenester, er realiteten at du ofte må vente en god stund dersom skadene ikke er livstruende. Det kan være en veldig frustrerende situasjon å være i. Nettopp her er behandlingforsikring en meget god løsning. Denne gir deg nemlig raskere behandling.

Ved hjelp av en behandlingforsikring kan du sikrer at du får behandling eller operasjon innen 10 til 20 virkedager. Det er ofte et mye bedre tilbud enn hva det offentlige kan tilby deg. Her kobles du nemlig direkte til privatklinikker, både i inn og utland.

Du kan få forsikring som dekker fysioterapi og andre lignende behandlinger gjennom jobben, eller så kan du velge å kjøpe en av disse behandlingforsikringene privat. Det vil uansett mest sannsynlig være den samme dekningen for dine operasjoner og behandlinger.

Flere forskjellige dekninger

Når du får en forsikring som dekker fysioterapi gjennom jobben, er ideen at du raskest mulig skal kunne komme deg tilbake på jobb. Nettopp derfor dekker forsikringen gjerne langt mer enn bare organiseringen med å finne en privatklinikk for deg. Her er det mye som dekkes som det er viktig å bemerke seg.

Sykehusbehandlinger, billeddiagnostikk, medisiner, reiseutgifter, ledsager, og kost og losji dekkes gjerne av en behandlingforsikring. Det kan nemlig oppstå mange forskjellige situasjoner. Fra å bli innlagt over kvelden på et sykehus, til å måtte reise utenlands for behandlingen, dekker forsikringen det.

Diettveiledning, kosmetiske operasjoner, samt akutt behandling er noen eksempler på ting som ikke dekkes av behandlingforsikring. Det kan være en god ide å få med seg akkurat hva forsikringen dekker mot fysioterapeut, slik at en ikke begir seg ut på tjenester og produkter som forsikringen ikke tar seg av.

Lønner forsikring som dekker fysioterapi seg?

Spørsmål om forsikring som dekker fysioterapi lønner seg, er veldig legitimt. For en arbeidsgiver vil denne forsikringen være veldig aktuell i yrker hvor det kreves mye av de ansatte. Dersom de for eksempel løfter mye tunge objekter, eller på annen måte utsetter kroppen for stress, er det en god investering å kjøpe behandlingforsikring.

Det kan for så vidt også være en god ide for privatpersoner, da en her vil få tilgang til så rask hjelp som overhodet mulig. Ved å benytte seg av det private helsevesenet i Norge, Norden, og til tider Europa, vil en behandlingforsikring sikre at en får den hjelpen en trenger lynraskt. Det er noe mange trenger sårt.

Sammenlign forsikringer

Uansett om du ønsker behandlingforsikring til å dekke fysioterapeut, kreftbehandlinger, eller kanskje bare bruke den helt generelt, er det viktig at du sammenligner godt. Her er pris og dekning de to områdene du helst skal se nærmere på når du leser gjennom avtalen med selskapet.

Sørg først og fremst for at det er en forsikring som dekker fysioterapi, dersom du ser for deg at dette vil bli aktuelt. Videre kan du se på andre viktige dekninger for arbeidstakerne eller for deg selv som privatperson. Når alle nødvendige dekninger er krysset av, kan du sammenligne på pris og finne ditt alternativ!

Klar? Til skjema!

sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

sett i gang