• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Dyreforsikring

Har familien fått et firbent medlem den siste tiden? Eller har dere lenge hatt kjæledyr i hus? Uansett om dere har hund eller katt, hest eller fugl, kan en dyreforsikring være god å ha. Uten en slik forsikring på plass kan det plutselig havne uforutsette regninger fra dyrlegen i postkassa – og uten en forsikring er ikke de alltid billige.  

 

Derfor bør du forsikre dyrene

Har du gått til anskaffelse av et kjæledyr er det ditt ansvar at dyret har det godt. Mange typer kjæledyr lever også svært lenge, og i løpet av et langt liv kan uhell oppstå. Da kommer en dyreforsikring godt med.

 

Beste dyreforsikring  

Den beste dyreforsikringen for deg vil være den forsikringen som dekker det du har behov for at den dekker. Alle dyreeiere har individuelle behov, og det samme har dyrene deres. Pass på at din dyreforsikring tar høyde for rase, alder, eventuelle sykdommer og andre behov – slik at du får god støtte og hjelp dersom du trenger det.

Folk som skaffer seg kjæledyr gjør dette av ulike grunner. Noen ønsker seg selskap, andre vil ha en tur- eller jaktkompis. Uansett hvorfor du har skaffet deg et dyr, må du alltid huske på at dyret er helt avhengig av deg. Nettopp derfor bør du gå til anskaffelse av den dyreforsikringen som er best for ditt kjæledyr.

 

Billig dyreforsikring  

Dyreforsikringer er som regel svært rimelige, og du kan enkelt gå til anskaffelse av billig dyreforsikring. Likevel vil det også her være store prisforskjeller – alt ettersom hvilken type kjæledyr du eier. Katter og hunder trenger man som regel ikke betale all verden for, men dersom du ønsker å forsikre en hest kan det være du må opp i pris.

Huks også at det viktigste med din dyreforsikring ikke nødvendigvis er pris, men gjerne innhold. Hva forsikringen dekker kan plutselig vise seg helt avgjørende dersom noe skulle skje med ditt kjøledyr. Å måtte besøke veterinær for plutselige operasjoner eller medisiner koster langt mer enn å dra på legevakten selv.

 

Dyreforsikring pris

Selv om dyreforsikringer ofte er rimelige sammenlignet med mange andre typer forsikringer, vil det også her eksistere store prisforskjeller. Når du tegner dyreforsikring bestemmer du ofte selv hvor stor egenandel du ønsker å betale, samt hvor høyt taket på utbetalinger fra forsikringsselskapet skal være. Disse valgene kan utgjøre tusenvis av kroner i forskjell hvert år.

Har du lyst på en god pris på dyreforsikringen din, bør du være flink til å sammenligne ulike tilbud fra forskjellige forsikringsselskaper. Da ser du enkelt om det er noe å spare ved å bytte selskap, men pass på at forsikringene dekker det du ønsker at de skal dekke.

 

Skaff deg dyreforsikring nå

Det spiller ingen rolle hva slags type dyr du har – det er alltid lurt med en dyreforsikring på plass. Sjekker du ut ulike tilbud, vil du enkelt finne den forsikringen som gagner deg. Pass på at du både undersøker prisklasser, samt hva de ulike typene forsikringer dekker. På den måten kan du enklere ta et informert valg når det kommer til dyreforsikring.

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste dyreforsikring nå