Agria forsikring

Forsikring er viktig å ha for å sikre våre verdier. Dette er en løsning som gjør at vi økonomisk sett vet at vi kan klare oss etter ulykker. Uten forsikring, er realiteten at vi selv må dekke alle kostnader som oppstår. Dette kan fort bli meget dyrt, og for eksempel er dyrene et godt eksempel på dette.

Veterinærkostnadene kan fort bli veldig høye, og derfor er dyreforsikring blitt populært. I denne oversikten skal vi gå nærmere inn på Agria Dyreforsikring.

Om Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring er et skandinavisk forsikringsselskap som har spesialisert seg på hund, katt, og hest. De har kontorer i Norge, Sverige, Finland, England, og Frankrike. Siden 2004 har de tilbudt sine dyreforsikringer, og de er i dag Europas største innenfor akkurat denne disiplinen.

I det dyreforsikring øker i popularitet, er Agria Dyreforsikring i ferd med å kapre enda større territorier. Folk flest er i ferd med å innse akkurat hvor viktig en god dyreforsikring kan være nå krisen inntreffer. Ingen har tross alt lyst til å måtte avlive sitt kjæledyr grunnet de økonomiske rammene.

Sikkerhet for dyret

Dyra er noe av det mest verdifulle vi har emosjonelt, og det er derfor viktig for mange å forsikre disse mot skader for eksempel. Dessuten er det også en betydelig verdi i mange dyr. Hester kan potensielt sett bringe store inntekter innen sin sport, og vi vet at rasehunder for koster en god del penger.

Med andre gir også dyreforsikring en veldig viktig økonomisk sikkerhet i at en har behandling dekket når uhellet inntreffer. Dyra er, akkurat som oss mennesker, utsatt for diverse ulykker. Fra påkjørsler i trafikken til sykdommer, er det viktig å ha en forsikring slik som Agria Dyreforsikring til dekning.

Slik fungerer Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring baserer seg på 3 forskjellige tilbud av dyreforsikring. Her kan du velge lavprisalternativet, bestselgeren, eller høyest dekning. Du vil uansett få god dekning, deriblant for medisiner, rehabilitering, samt mot flere kroniske sykdommer dyr kan oppdrive.

Forsikringene dekker kostnader for alt fra noen tusenlapper og over 100,000 kr. Dette er naturligvis avhengig av om du ønsker å dekke en gammel hund eller en helt ny oppavlet sprangridningshest. Det vil uansett være en lav egenandel, som oftest på mellom 1,000 kr og 2,000 kr.

Sammenligning med konkurrentene

Kjente aktører som Gjensidige og IF tilbyr dyreforsikring. Det er også flere aktører som tilbyr hundeforsikring helt spesifikt. Interessant nok finnes det derimot ingen andre aktører i det norske markedet som tilbyr dyreforsikring utelukkende. Dette gir Agria Dyreforsikring en kompetitiv fordel, da de er den eneste aktøren i markedet med et helt unikt fokus.

Det er ikke uten grunn at Agria Dyreforsikring har utviklet seg til å bli Europas største innenfor deres nisje. Forsikringene dekker mer, og de er dessuten mer gunstige for brukeren. Dersom du ønsker å forsikre dine dyr, bør Agria Dyreforsikring unektelig være ett av de første alternativene du ser på.

Konklusjon

Agria Dyreforsikring kan absolutt anbefales basert på deres ekspertise. Enten du ønsker å forsikre din hund, katt, hest, eller diverse smådyr, vil Agria Dyreforsikring kunne gi deg gunstige priser og god dekning. Dette er en av de beste dyreforsikringene i det norske markedet.

Forsikringer hos Agria Dyreforsikring

 • Dyreforsikring
 • Hundeforsikring
 • Katteforsikring
 • Hesteforsikring
 • Smådyrforsikring
forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Agria erfaringer
agria dyreforskring

Name: Agria dyreforsikring

Description: Agria Dyreforsikring har i dag over 600,000 kunder, og de er i stor vekst. Mye av dette handler om deres tilnærming ved å spesialisere seg innenfor dyreforsikring. Mange leverandører velger nemlig et bredt spenn av forsikringer, noe som ikke lar dem spesialisere seg innenfor sitt beste område.

Kundeservice

 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 2.33 (1 review)

One Response

 1. Mats Jespersen Sunde 2. august 2021

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending