Atradius forsikring

Som bedriftseier er det mange ulike risikoer knyttet opp til handel og salg på kreditt. Det kan fort oppstå farer som kommer helt uten forvarsel, og da er det godt å vite at det finnes tjenester som sikrer din bedrift mot uforutsette og plutselige tap, og som kan begrense skadeomfanget om uhellet først er ute.

 

Atradius er et av de ledende selskapene innen garantier, inkasso og ikke minst kredittforsikring. Dette er en leverandør som kan tilby norske bedrifter en helt unik global service, og det er ikke uten grunn at de er den foretrukne leverandørene for en rekke norske selskaper.

 

Blant kundeporteføljen til Atradius finner vi et mangfold av bedrifter som varierer fra små og mellomstore selskaper, til større konsern i ulike industrier. Her finnes det løsninger og tjenester som er tilpasset enhver bedrift, uansett størrelse.

 

Om Atradius

De reagerer raskt på lokale endringer og har egen forståelse av språk og kultur i ulike kundemarkeder. Et av deres motto er at de opererer der du er, og på den måten kan de beskytte din bedrift mot tap og gi deg konkurransefortrinn.

Atradius sitt kontor i Norge befinner seg på Lysaker, like utenfor Oslo sentrum. Fra dette kontoret arbeider de ansatte tett med sine internasjonale kolleger, og kan derfor tilby norske kunder en global service.

 

Slik fungerer Atradius

Atradius tilbyr ulike produkter og tjenester tilpasset både mindre bedrifter og større konsern. Dette er kredittforsikrings-produkter som skal hjelpe bedrifter til å unngå uforutsette tap av midler, i tillegg til å øke bedriftenes salg og forutsigbarhet.

 

En kredittforsikring fra Atradius sikrer bedrifter en trygg vekst, og beskytter mot eventuelle tap som kan oppstå dersom en kunde ikke betaler. En slik forsikring vil også beskytte bedrifter mot kredittrisikoen som ofte er forbundet med nye kunder og nye markeder.

Atradius tilbyr global kunnskap og kan derfor tilby sine kunder støtte fra sine risikoanalytikere som befinner seg der dine kunder er. Her blir det gjort lokale utarbeidede analyser som på best mulig vis skal sikre bedriften basert på lokal kunnskap.

 

Sammenligning med konkurrentene

Det finnes en rekke aktører på det norske markedet som tilbyr kredittforsikring, men det er ikke mange som kan skilte med den global kunnskapen Atradius sitter på. En kredittforsikring fra Atradius kan i tillegg gi deg en rekke med konkurransefortrinn, som du gjerne ikke får fra andre aktører.

Blant annet får du stabilisering av likviditeten, sikret vekst i nye markeder og mot nye kunder, en profesjonell kredittstyring og bedret driftsfinansiering. I tillegg til å bli sikret mot dårligere betalere, vil også Atradius sørger for sikkert salg i åpen regning.

 

Konklusjon

Atradius er absolutt å anbefale om du er på jakt etter kredittforsikring til ditt selskap. Her spiller det ingen rolle om du er en mindre bedrift eller et stort selskap. Atradius vil tilrettelegge løsninger etter hvilket behov din bedrift har, og du får dermed skreddersydde tjenester som er tilpasset størrelsen på din bedrift.

 

Den unike globale kunnskapen Atradius tilbyr, gir deg som kunde verdifull informasjon som igjen kan redusere den finansielle risikoen som kommer av å jobbe med nye markeder. Risikoer som konkurs og mislighold kan nemlig unngås, og om det likevel skulle oppstå et tap sørger Atradius for å begrense skadeomfanget og beskytter balansen til din bedrift.

 

Forsikringer hos Atradius

 • Kredittforsikring, garantier, global kredittforsikring og inkassotjenester.

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Atradius erfaringer
Atradius forsikring

Name: Atradius

Description: Atradius er en global kredittforsikrings leverandør med hovedkontor i Nederland. Dette er et konsern med en lang og stolt historie som startet allerede i 1915. I dag er de en av verdens største aktører når det gjelder kredittforsikring, og tilbyr sine tjenester fra 50 land og over 160 kontorer. Med så mange kontorer i ulike land, kan Atradius tilby en helt unik global kredittforsikring ved hjelp av sine globale team. Dette er en gjeng som vet hva det innebærer og arbeide fra ulike steder og kan håndtere svingninger i en global økonomi.

Kundeservice

 

Kontakt:

 • Adresse: Strandveien 15 1366 Lysaker
 • E-post: no@atradius.com
 • Facebook: https://www.facebook.com/Atradius/
 • Åpningstider: Hverdager 08:00 – 16:00

 

 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending