Codan forsikring

En forsikring er viktig å ha, uansett hvor i livet vi måtte befinne oss. Det er like viktig å ha forsikring når du er student som når du er pensjonist. Behovene for en forsikring endrer seg i takt med livet, og Codan er et forsikringsselskap som jobber for å se behovene til sine kunder, både akkurat nå, men også fremover i tid.

Kanskje er du nyetablert og trenger forsikring til ditt nye hus eller din nye bil? Er du kanskje student og er på jakt etter innboforsikring? Uansett hvor i livet du måtte være, og uansett hvilken forsikring du trenger, så står Codan klar til å se dine behov og veilede deg.

 

Om Codan forsikring

Visjonen til Codan forsikring er at de skal være anbefalt av nettopp alle. Derfor har de et stort fokus på nettopp ulike livsfaser og kundenes forskjellige behov. Blant deres produkter finner vi et stort spekter av forsikringsordninger, her tilbys alt fra de mest vanlige tilbudene som barne-, reise-, båt- og bilforsikring til de litt mer unike tilbudene som husdyr- og tilhengerforsikring. For å kunne bli anbefalt av alle, må Codan ha et tilbud til alle – og dette ser det ut som de har en god forståelse for.

 

Slik fungerer Codan

For å få et bedre innblikk i hva de ulike forsikringene dekker, klikker du deg inn på den forsikringsordningen du er interessert i å vite mer om. Her får du en full oversikt over hva forsikringen dekker, og hvilke vilkår som gjelder for den aktuelle ordningen.

Er du for eksempel interessert i barneforsikring, får du også informasjon om hvor tidlig du bør kjøpe en slik forsikring, hvem som er kvalifisert samt når denne ordningen oppheves. Legger du inn telefonnummeret ditt kan du også be om et uforpliktende tilbud.

 

Sammenligning med konkurrentene

Det er ingen hemmelighet at det finnes mange forsikringsaktører på markedet, men velger du å gå for Codan har du en stor fordel. Jo flere forsikringer du samler, dess mer får du nemlig i rabatt. Dette betyr at jo flere ulike forsikringer du har hos en og samme aktør, jo billigere blir det i lengden.

 

Codan tilbyr en flust av ulike ordninger, så du skal ikke se bort ifra at du klarer å dekke alle dine forsikringsbehov med en og samme aktør her. I tillegg til en samlerabatt, vil du også få én samlet faktura og full oversikt. Da slipper du unødvendige dobbeltdekninger og du vil alltid ha tilgang til alle dine forsikringsbevis og fakturaer på et og samme sted.

 

Konklusjon

En forsikring fra Codan kan anbefales uansett hvor du er i livet, og uansett hva livssituasjonen din er – og det er akkurat dette som er visjonen til Codan. De ser sine kunders enkelte behov og tilbyr derfor en rekke ulike forsikringer både når det kommer til eiendeler og livsstil.

 

Et stort pluss er muligheten til å samle alle sine forsikringer hos én og samme aktør, hvilket vil gi en oversikt som forhindrer dobbeltdekninger, men også en samlerabatt som sparer deg penger i lengden og gir deg billigere ordninger.

 

Forsikringer hos Codan

 • Bil, hus, innbo, reise, barn, båt, verdisaker, husdyr, ulykke, hytte og fritidshus, snøscooter, motorsykkel, campingvogn, veteranbil, tilhenger, moped og campingbil.

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Codan forsikring erfaringer
Codan forsikring

Name: Codan forsikring

Description: Codan er del av et nordisk konsern, og kan skilte med å være et av Skandinavias største forsikringsselskap. Med sin kompetanse har Codan klart å skaffe seg rundt 2,1 millioner privatkunder og 200 000 bedriftskunder. Kundene finner vi i over 140 land, og selskapet eies av RSA Insurance Group. Dette er et av verdens største forsikringsselskaper og de ble etablert i England allerede i 1710.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Verkstedveien 3, 0277 Oslo
 • E-post: kunde@codanforsikring.no
 • Facebook:https://www.facebook.com/CodanForsikringNorge
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-17:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending