Eika forsikring

Det er ikke alltid lett å vite hvilke forsikringer vi egentlig behøver, og det kan være spesielt vanskelig for nyetablerte familier eller ungdommer som nettopp har flyttet hjemmefra. Eika Forsikring er et selskap som ser behovet til hele familien, fra de yngste til de firbeinte. Er du student eller planlegger du å flytte hjemmefra for første gang, har Eika gode tips og råd til hvordan du best kan sikre deg selv og dine verdier.

Om Eika Forsikring

Eika plasserer seg på en sjetteplass over Norges største forsikringsselskap, noe som absolutt er en solid plassering. Selskapet tilbyr ordninger spesielt tilpasset deg og dine behov, enten du ønsker å sikre familien din, eiendelen dine eller fremtiden.

Forsikringstilbudene kan deles inn i tre hovedkategorier: Hjem og fritid, bil og andre kjøretøy samt dyr. I disse kategoriene finner du ulike tilbud og gunstige pakker som sikrer hele familien og deres eiendeler samt verdier.

Slik fungerer Eika Forsikring

Hovedkategorien Hjem og Fritid sørger for at du sikrer hjemmet ditt, og ikke minst tingene dine dersom et uhell skulle skje. Under denne kategorien finner du også reiseforsikring, pakketilbud og en unik «Onlineforsikring». Sistnevnte sikrer deg ikke bare gjennom netthandel, men dekker også utgifter forbundet med nettmobbing og ærekrenkelse.

Under kjøretøys kategorien finner du forsikringer knyttet til nettopp dette, og for landbrukskunder er nok traktor og firehjuling-forsikring en interessant mulighet. Videre finnes også forsikringer for kjæledyr som hest, hund og katt.

Kjæledyr er for mange en stor del av familien, og skulle den firbeinte rammes av en sykdom eller ulykke kan kostnadene fort bli dyre. Med en forsikring fra Eika vil du få hjelp til å dekke eventuelle veterinærkostnader, og hvis en hest går bort eller må avlives grunnet sykdom får du også dekket det økonomiske tapet.

 

Sammenligning med konkurrentene

Som foreldre ønsker en å forsikre seg selv og sine så godt det lar seg gjøre, men på noen områder har vi lite kontroll, internett er et av disse. Eika sin «onlineforsikring» dekker utgifter for psykolog-/rådgivningstimer knyttet til nettmobbing, samt kostnader i forbindelses med sletting av bestemt innhold på nett. Med en slik forsikring kan du og dine føle dere litt tryggere i den digitale verdenen, og dette er et tilbud ikke mange andre forsikringsselskaper kan tilby.

Landbrukskunder vil nok sette pris på de ulike kjøretøysforsikringene, her får du blant annet forsikret både traktorer, snøscooter, ATV og tilhengere. På nettsiden får du en fin oversikt over hvilke skader som blir dekt på de ulike kjøretøyene, og det er lett å finne frem til den ordningen som passer deg best.

Konklusjon

Eika er et forsikringsselskap med et særskilt fokus på private- og landbrukskunder, samt mindre bedrifter. Dette er et forsikringsselskap som legger vekt på alle i familien og ser de ulike behovene familier har. Dette innebærer forsikring av familiens kjæledyr i tillegg til en unik onlineforsikring for de yngste.

Er du under 34 finnes det også gode pakketilbud som innebærer reise og innboforsikring. Som student eller nyetablert kan Eika by på gode tips og veiledning, hvilket kan gjøre det lettere å navigere seg rundt i jungelen av forsikringstilbud på markedet.

Forsikringer hos Eika Forsikring

Hus, hytte, innbo, online, reise, ung, verdigjenstand, bil, ATV/firehjuling, båt, bobil, campingvogn, moped og scooter, motorsykkel, privat traktor, snøscooter, tilhenger, veterankjøretøy, hest, hund, katt og ulike forsikringspakker.

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Eika forsikring erfaringer
Eika forsikring

Name: Eika forsikring

Description: Eika Forsikring så dagens lys i 1999, og har sitt hovedkontor på Hamar. Til sammen har forsikringsselskapet 140 ansatte, og er en del av Eika Alliansen bestående av 69 lokalbanker. Selskapet opererer med skade- og personforsikring, med et særskilt fokus på landbrukskunder, små bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Parkveien 61, 0254 Oslo
 • E-post: kundesenter@eika.no
 • Facebook: https://www.facebook.com/eikaforsikring/
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 1 (1 review)

One Response

 1. Juni Myklebust 25. mars 2022

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending