Enter forsikring

Når du kjøper deg en ny bil kommer det ofte flere uforutsette utgifter. Det kan være dyrt å være bileier, og skulle skaden først har skjedd, er det godt å vite at det finnes gode forsikringsordninger der ute som kan dekke eventuelle ekstra kostnader. I denne oversikten skal vi gå nærmere inn på selskapet Enter Forsikring, datterselskapet til Tryg Forsikring.

Dette er et forsikringsselskap som tilbyr skreddersydde bilforsikringer, og gir deg som bileier en ekstra trygghet og samlerabatter. Enter sørger for at du har gode nok forsikringer til akkurat din bil, og streber etter å gi sine kunder raskest mulig hjelp og veiledning når uhellet først er ute.

Om Enter Forsikring

Enter Forsikring sier selv at de er det beste valget for bilen din, dette utsagnet kommer nok av at de har et tett samarbeid med bilbransjen og nærmere 30 års erfaring på dette feltet. Forsikrer du bilen din hos Enter, kan du være sikker på at du har valgt et selskap som virkelig er dedikert og har en stor interesse for bilen din. Enter vet det meste om biler, og dermed kan de skreddersy forsikringsavtaler med sine kunder, alt ettersom hvordan hver enkelt kunde bruker bilen sin.

 

Slik fungerer Enter Forsikring

Som kunde hos Enter kan du være trygg på at du får veihjelp 24 timer i døgnet, året rundt. Skulle bilen din trenge en tur på verksted, vil den bli fraktet til nærmeste merkeverksted hvor det alltid vil blir brukt originaldeler og spesialverktøy. Saksbehandlingen blir utført av erfarne behandlere som arbeider effektivt for å gi deg best mulig service. I tillegg vil du får god oppfølging underveis av skadeavdelingen.

En stor fordel er at bilen din blir reparert med originaldeler og spesialverktøy, da vet du at bilen alltid er sikker og verdien på bilen holder seg bedre. Behøver du å melde skade, kan du gjøre dette raskt og effektivt fra Enter sin nettside. Her bestiller du også veihjelp om dette skulle være nødvendig. Har du elbil kan Enter tilby gode tilleggsfordeler.

 

Sammenligning med konkurrentene

Det finnes mange bilforsikringer på markedet, og du lurer gjerne på hvorfor akkurat Enter skal være det rette valget for deg. Velger du å forsikre bilen din i Enter får du gunstige rabattordninger i tillegg til unike fordeler i Tryg Forsikring. Enter er et godt valg for de som ønsker skreddersydde forsikringer til bil, men som også ønsker å dra nytte av fordelene som kommer med veletablerte selskaper som Tryg.

Samlerabatten Enter tilbyr er også et stort trekkplaster for mange kunder. Her får du rabatt på forsikringene dine, og jo flere forsikringer du velger, dess høyere blir rabatten. I lengden kan du spare mye på å benytte deg av en slik ordning.

 

Konklusjon

Enter Forsikring er et godt valg for alle bileier som ønsker at bilens verdi skal holde seg over tid. Kundene kan alltid være trygge på å få rask og effektiv veihjelp, uansett når på døgnet de måtte trenge det. Er uhellet først ute, blir bilen reparert på nærmeste merkeverksted med originaldeler og spesialverktøy. Et stort pluss er Enters tilleggsfordeler for elbilister. Mange bilister vil nok sette pris på et forsikringsselskap som er spesialister på bil, og som i tillegg kan gi gode fordeler i Tryg Forsikring.

Forsikringer hos Enter Forsikring

 • Bilforsikring
forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Enter forsikring erfaringer
Enter forsikring

Name: Enter forsikring

Description: Som spesialister på bilbransjen og bilforsikring, vet Enter at det er viktig å være tilgjengelig for sine kunder døgnet rundt. Ulykker skjer ikke bare på dagtid, og skulle du være uheldig en sen kveld, kan du være trygg på at Enter har døgnåpent for å gi deg øyeblikk hjelp.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse:Lilleakerveien 2A 0283 Oslo, Norway
 • E-post: Chat på nettside
 • Facebook: https://www.facebook.com/enterforsikring/
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-17:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending