Europeiske reiseforsikring

Det er mye som kan skje når du er på reise, enten du er på familieferie, backpacking eller en helgetur. Bagasje kan forsvinne, sykdom kan utsett reisen, eller eiendeler kan bli frastjålet. Eiendeler som blir ødelagt under reisen eller en mobil som havner i bassenget er heller ikke uvanlige hendelser.

Som reisende bør vi derfor være sikker på at vi har en reiseforsikring som kan dekke eventuelle utgifter som måtte oppstå. Samtidig er det godt å vite at vi har noen med kunnskap om lokalmiljøet i ryggen om noe skulle skje. I denne oversikten skal vi ta et dypdykk i Europeiske sin reiseforsikring, for å finne ut hva de kan tilby og hvordan de stiller seg i forhold til konkurrentene på markedet.

Om Europeiske Reiseforsikring

Dette selskapet har egne servicekontor i alle verdensdeler, hvilket betyr at de sitter på god lokalkunnskap. Europeiske samarbeider med Sjømannskirken og har et utbredt nettverk av døgnåpne alarmsentraler og regionale servicekontorer. Skulle du trenge medisinsk hjelp, henviser ikke Europeiske deg bare til nærmeste lege, men den nærmeste som er mest kvalifisert.

 

Slik fungerer Europeiske Reiseforsikring

Europeiske kan skilte med et bredt forsikringstilbud. Her kan du nemlig velge mellom helårs og enkeltforsikringer for familier, samboere, ungdommer, studenter, enkeltpersoner og bedrifter. Trenger du å melde skade, kan dette gjøres enkelt fra selskapets nettside. Her får du også veiledning og råd alt ettersom hva situasjonen din er. Via helsetelefonen får kunder også tilgang til norsktalende leger og sykepleiere, noe mange nok vil finne betryggende.

 

Sammenligning med konkurrentene

Ettersom Europeiske Reiseforsikring er kåret best i test av Norsk Familieøkonomi to år på rad, er det trygt å si at dette absolutt er en reiseforsikring å anbefale. Europeiske sitt nettverk og lokalkunnskap skaper en god trygghet og gjør dette til et utmerket valg av reiseforsikring uansett hvor i verden du måtte reise.

Det er heller ikke mange andre selskaper som kan skilte med «ingen egenandel» på utgifter forbundet med tyveri, forsinkelser og sykdom. Europeiske har også en applikasjon det anbefales å laste ned. Bruker du denne på reise, får du opp nærmeste godkjente sykehus og leger om du skulle ha behov for dette.

 

Konklusjon

Europeiske har vist seg å være en solid og trygg aktør når det kommer til reiseforsikringer, og det kan over 1 millioner nordmenn hvert år stå inne for. Det er nok ikke uten grunn at de for andre året på rad har blitt kåret til den beste reiseforsikringen, og burde derfor være et av de første alternativene du ser på neste gang du skal planlegge en ferie.

Dette er et selskap med et bredt utvalg av forsikringstilbud, og den praktiske applikasjonen kan komme godt med når du har behov for øyeblikkelig medisinsk assistanse. Uansett om du ser etter en reiseforsikring for hele familien, til bedriften din, eller er en ung student, så kan du være sikker på at Europeiske har gode tilbud som sikrer deg og dine eiendeler neste gang du skal ut på tur.

 

Forsikringer hos Europeiske Reiseforsikring

 • Reiseforsikring

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Europeiske reiseforsikring erfaringer
europeiske reiseforsikring

Name: Europeiske reiseforsikring

Description: Europeiske Reiseforsikring er ikke bare landets ledende spesialselskap innen reiseforsikring, men de er også det eldste. Hvert eneste år forsikrer de rundt 1 million nordmenn, og de har blitt kåret til beste reiseforsikring både i 2018 og i 2019. Er du kunde hos Europeiske kan du være sikker på at du alltid får hjelp av kvalitetssikrede leger og sykehus om du skulle trenge det i utlandet, i tillegg slipper du å betale egenandel ved tyveri, forsinkelser eller sykdom

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Drammensveien 264, 0283 Oslo
 • E-post: Kontaktskjema på nettside
 • Facebook: https://www.facebook.com/Europeiske/
 • Åpningstider: Hverdager 09:00-14:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending