Fremtind

Når en er på jakt etter forsikring, er det nok mange som ser etter de store og velkjente selskapene. For mange gir et etablert navn en helt egen trygghet, og det er lett å tenke at de forsikringsselskapene med flest kunder, må være selskapet med de beste tilbudene og vilkårene. Vi skal nå se om denne teorien stemmer, og ta en nærmere titt på forsikringsselskapet Fremtind Forsikring.

Som landet tredje største forsikringsselskap ønsker Fremtind å utvikle produkter og tilby tjenester av betydning for det Norske folks liv. Fremtind satser stort på digital innovasjon og har som mål å gjøre hverdagen tryggere og enklere for både enkeltpersoner og bedrifter. Skadeforebygging vektlegges stort hos dette selskapet, og Fremtind ønsker å hjelpe sine kunder med å leve et tryggere liv og redusere risikoen for skader, gjennom smartforsikringer og god rådgivning.

 

Om Fremtind

Fremtind er bygget på solid kunnskap og erfaring om forsikring fra disse to bankene. De har satset stort på innovasjon og var først ute med blant annet enkel, selvbetjent helsevurdering, i tillegg til å bruke teknologi for å gjøre bilforsikringer mer smart. Som mål har de å hele tiden jobbe for å forebygge skader, enten det gjelder knuste skjermer eller ulykker i hjemmet.

 

Slik fungerer Fremtind

For å benytte deg av forsikringene til Fremtinds, må du kjøpe dette gjennom SpareBank 1 eller DNB. I tillegg viderefører Fremtind SpareBank 1 sin eksisterende avtale med LOfavør, for å levere forsikringsprodukter til de mange medlemmene av LO-forbundet. Avtalen mellom DNB og Norsk Sykepleierforbund (NSF) blir også videreført på samme måte.

 

For å se hvilke forsikringstilbud som kan være aktuelle for deg, går du altså gjennom nettsidene til en av de oppgitte bankene. Det samme gjør du om du har behov for å melde skade. Er du ikke kunde av bankene, men ønsker du å vite mer om forsikring tilbudene, kan du fortsatt be om et tilbud på de aktuelle forsikringene. Dette gjør du gjennom nettsidene til banken, og du kan fint bruke den Bank IDen du anvender på nåværende tidspunkt

 

Sammenligning med konkurrentene

Skapt av fusjonen mellom to av Norges største banker, er det liten tvil om at Fremtind stiller sterkt på forsikringsmarkedet. Dette er to banker med lang og solid erfaring innen forsikring, og når de nå samkjører sin kunnskap er de en sterk konkurrent for andre selskap.

For å få mer informasjon om de ulike forsikringstilbudene må du gå gjennom nettsiden til enten SpareBank 1 eller DNB, dette kan virke noe upraktisk, og det lønner seg derfor å be om et tilbud og veiledning.

 

Konklusjon

Fremtind er et relativt nytt selskap på markedet, som så dagens lys i 2019 da DNB og SpareBank 1 fusjonerte sine forsikringsselskaper. Fremtid ble fort det tredje største selskapet på markedet, og med to av Norges største banker i ryggen er det liten tvil om at dette er et forsikringsselskap som sitter på mye kunnskap.

Er du en av de som har et ønske om å leve mer bærekraftig, vil nok dette være et forsikringsselskap for deg. Fremtind mener nemlig at skadeforebygging er lik bærekraft, og jobber derfor hardt med å levere forsikringstjenester og kunnskap på en måte som bedre sikrer livskraftige lokalsamfunn.

 

Forsikringer hos Fremtind

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Fremtind erfaringer
fremtind logo

Name: Fremtind

Description: Fremtind tilbyr skade- og personforsikringer for både privatpersoner og bedrifter. Noen vil nok stusse over at selskapet ble lansert i 2019, og allerede er det tredje største forsikringsselskapet i Norge – men dette er det en god forklaring på. Fremtind ble nemlig født da SpareBank 1 og DNB fusjonerte sine forsikringsselskaper: Fremtind er altså forsikringsleverandøren til to av de største bankene i Norge.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Hammersborggata 2, 0179 Oslo
 • E-post: Postboks 778 Sentrum, 0106 Oslo
 • Facebook: https://www.facebook.com/FremtindForsikring/
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 1 (2 reviews)

2 Comments

 1. Bjørn Holm 18. februar 2021
 2. Rebecca R 9. november 2022

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending