Frende forsikring

Forsikring er noe vi alle trenger for å sikre våre verdier. Enten det gjelder bil, hus og hytte, eller reise og barneforsikring. En forsikring er et sikkerhetsnett som gjør at vi kan leve tryggere, i viten om at skulle det skje et uhell, har vi noen i ryggen som kan hjelpe med de økonomiske utgiftene.

Alle trenger en forsikring uansett hvilken livsfase de er, og derfor er det fint at selskaper som Frende Forsikring har tilbud som dekker de fleste behov. Vi skal nå ta en nærmere titt på de ulike tilbudene til Frende, og se hvordan de stiller seg på det konkurransedyktige forsikringsmarkedet.

Om Frende

Frende ble skapt da fire norske sparebanker gikk sammen for å gi sine kunder de beste forsikringsløsningene. De uavhengige bankene Sparebank Vest, Sparebank Øst, Fana Sparebank og Helgeland Sparebank slo sammen sin kompetanse og erfaring, og skapte selskapet Frende som skal være en hjelpende hånd.

Forsikringsselskapet har hovedkontor i Fyllingsdalen i Bergen, og herfra har selskapet fortsatt å vokse – både i antall ansatte og antall kunder, men også på eiersiden. Det var flere sparebanker rundt om i landet som skjønte at Frende hadde funnet en god løsning, og frem til nå har ytterligere ti sparebanker blitt med på reisen.

 

Slik fungerer Frende forsikring

Frende tilbyr er en rekke ulike forsikringer, og sier selv at de vet alt om skade- og livsforsikring. Selv om listen over tilbud er lang, kan den kortes ned til fem hovedkategorier. Disse er kjøretøy, hus og innbo, båt og fritid, liv og helse og ikke minst bedrift. Frende gir trygge og gode forsikringer, og er et populært valg for mange på bygdene rundt om i Norge.

 

For å bli en kunde hos Frende kan du gå frem på ulike måter. Det første du kan gjøre er å ta turen innom en sparebank nær deg, på nettsiden får du full oversikt over hvilke banker som samarbeider med selskapet. Det er også mulig å få gode forsikringsordninger dersom du ringer inn til en rådgiver og prater på telefonen eller setter opp et møte. Rådgiverne kan til og med ta turen hjem til deg om du ønsker dette – her snakker vi lokal service.

 

Sammenligning med konkurrentene

Det finnes mange gode forsikringsordninger på markedet, og det kommer stadige nye konkurrenter som kjemper for å få akkurat deg som kunde. Det som skiller Frende fra mengden, er nok deres personlige og lokale «touch». Det er ikke mange selskaper som kan tilby hjemlevering når det kommer til rådgivning, men dette gjør altså Frende. Hvorfor ikke få et godt forsikringstilbud over en kopp kaffe i egen stue?

 

I tillegg til at Frende forsikring har gode og trygge ordninger, så er tilbudene mange. Her finner du nok alle forsikringene du måtte trenge under ett og samme selskap, noe mange synes er en stor fordel. Da blir fakturaene mindre og det blir lettere å holde oversikt over hva du egentlig betaler for.

 

Konklusjon

Frende forsikring er en seriøs forsikringsaktør med mye kompetanse og en rekke kontorer rundt om i Norge. Selv om de er store, klarer de å holde på det lokale preget som ofte kommer med Sparebanker. Her får du personlig veiledning og muligheten til å samle alle dine forsikringer gjennom en og samme bedrift.

 

Forsikringer hos Frende

 • Kjøretøy, hus og innbo, båt og fritid, liv og helse og bedrift

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Frende forsikring erfaringer
Frende forsikring

Name: Frende forsikring

Description: Frende er et forsikringsselskap med over ti års erfaring. Gjennom årene har de klart å skaffe seg over 250 000 kunder, både bedrifter, men også privatkunder. Frende har egne salgskontor og rådgivere plassert rundt om i hele landet, som alle jobber hardt for å gi deg de beste tilbudene på skade- og livsforsikringer.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Jonsvollsgaten 2, 5011 Bergen
 • E-post: kundeservice@frende.no
 • Facebook: https://www.facebook.com/FrendeForsikring
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending