Gouda reiseforsikring

Når du er på ferie eller ute på reise, er det mye som skje. Fly kan bli forsinket, bagasje kan forsvinne, og skulle du ha behov for medisinsk assistanse i utlandet, kan dette fort bli en ubehagelig opplevelse. Derfor er det alfa og omega at du har en god reiseforsikring hos et trygt selskap, som står klar til å hjelpe deg om noe uforutsett skulle hende.

I denne oversikten skal vi ta en nærmere titt på et av disse selskapene, nemlig Gouda Reiseforsikring. Vi skal ta et dypdykk i hva deres forsikringer dekker, og ikke minst hvor tilgjengelige de faktisk her om når uhellet først er ute.

 

Om Gouda Reiseforsikring

 

Gouda kan skilte med en egen døgnåpen alarmsentral, hvor gjennomsnittlig svartid er på rekordlave 12 sekunder. Assistansenettverket er stort, så her vet du at du får hjelp fort. For hva er vel verre enn å stå helt alene i et fremmed land når et uhell oppstår? Da er det godt å vite at Gouda bare er 12 sekunder unna, bokstavelig talt. Alarmsentralen er selvfølgelig døgnåpen så du kan være trygg på at en reiseforsikring gjennom Gouda er et godt og ikke minst hjelpsomt alternativ.

 

Slik fungerer Gouda Reiseforsikring

En reiseforsikring fra Gouda er et trygt alternativ, uansett om du er en privatkunde eller bedriftskunde. Som privatkunde får du skreddersydde tilbud alt ettersom hvilken livsfase du er i, og hvilket behov du har. Her finnes spesielle ordninger for studenter som studerer i utlandet, og for personer over 70 år – bare for å nevne noen. Skader melder du enkelt og rask på nett, og ønsker du en prisberegning får du det i løpet av få minutter.

Prisene varierer selvfølgelig alt ettersom hvilken ordning du er interessert i, men er du ute etter et kort og billig alternativ kan Gouda tilby reiseforsikringer for enkeltreiser. Som bedriftskunde har du også mange gode muligheter som vil dekke dine ansatte. Valgmulighetene er mange og du velger selv hvor mye du ønsker at dine ansatte skal bli dekt, så vel som hvilke reiser som vil være aktuelle for ordningen.

Sammenligning med konkurrentene

Gouda er absolutt et godt alternativ for de som virkelig ønsker å skreddersy sin reiseforsikring ned til minste detalj. Her får du store valgmuligheter og rådgiverne står klar til å assistere deg om du ikke finner akkurat den ordninger du var på jakt etter.  Et stort pluss er deres rekordlave 12 sekunders svartid fra den døgnåpne alarmsentralen. Dette er nok et stort trekkplaster for kunder som ønsker å vite at de ikke behøver å sitte i kø for å få hjelp om noe skulle skje.

Konklusjon

Gouda er en veletablert og seriøs aktør som samarbeider godt med kjente Gjensidige. Varemerket til gjensidige gir et kvalitetsstempel i seg selv, og mange vil nok finne en ekstra trygghet i dette. Som forsikringsselskap kan Goude tilby gode og trygge ordninger, som er skreddersydd etter din behov og ønsker. Bedriftskunder vil nok sette ekstra pris på alle valgmulighetene de har når det kommer til reiseforsikring for sine ansatte.

Forsikringer hos Gouda Reiseforsikring

 • Reiseforsikring for privatkunder og bedriftskunder
forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Gjensidige forsikring erfaringer
Gjensidige logo

Name: Gjensidige

Description: Gjensidige bygges på 200 års historie og har gjennom flere år sikret verdier, helsen og liv til det norske folk. Dette er et forsikringsselskap som ser enkeltpersoner og virkelig setter pris på alle kundene sine. Dette kommer tydelig frem gjennom gode ordninger med trygge rammer og det unike kundeutbyttet. Som forsikringsselskap, kan de også skilte med like gode avtaler for både enkeltpersoner, så vel som næringslivet.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Schweigaards gate 21 0191 Oslo
 • E-post: Kontaktskjema på nettside
 • Facebook: https://www.facebook.com/GjensidigeNorge
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-21:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 1 (1 review)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending