Insr Insurance Group

Insr Insurance Group

Når det kommer til forsikring, så er det ikke alltid slik at det er de velkjente og mest etablerte selskapene som stiller sterkest. Når en allerede sitter på tronen og har trofaste kunder, så er det gjerne lett å miste konkurranseinstinktet. Mindre selskaper som ønsker å dra inn nye kunder, er ofte flinkere på fordeler og rabattordninger, nettopp fordi de har noe å bevise.

I denne oversikten skal vi gå nærmere inn på et av de mindre kjente forsikringsselskapene som finnes på markedet, nemlig Insr Insurance Group. Vi skal ta et dypdykk i deres tilbud, og sjekke om teorien om at mindre selskap er mer konkurransedyktig, virkelig stemmer.

 

Om Insr Insurance Group

Kundegruppen til Insr Insurance Group består for det meste av mindre og mellomstore bedrifter i Norge, og fokuset ligger på skadeforsikring og eiendomsforsikring. Insr Insurance Group ønsker at bedriftene de har som kunder, skal lykkes i sine virksomheter, og streber etter å gjøre livet deres litt bedre og mye tryggere.

 

Slik fungerer Insr Insurance Group

Forsikringene tilbudt av Insr Insurance Group blir distribuert gjennom selskapets samarbeidspartnere og forsikringsagenter. Dette er et selskap som sitter på et stort og veletablert nettverk i finansverdenen, og de samarbeider med investorer for å gi sine kunder gode og trygge avtaler.

Målet er at bedriftene ikke bare skal føle seg trygge, men også lykkes på markedet. Derfor tar Insr Insurance Group risikoen for bedriftene, og sørger for å bistå og veilede gjennom eventuelle økonomiske tap. Selskapet jobber hardt for å gjøre seg mer kjent på markedet, og den stadige voksende kundeporteføljen er et tegn på at dette er noe de klarer godt.

 

Sammenligning med konkurrentene

Det kan være vanskelig nok å velge en forsikringsordning som privatperson. Når dette skal gjøres på vegne av en bedrift, kan valget bli en hel del vanskeligere. Det er mye å tenke på, og en forsikringsordning bør støtte bedriften din både på de tunge, men også de gode dagene. Insr Insurance Group er absolutt å anbefale for de mindre og mellomstore bedriftene i Norge.

Velger du en ordning herfra, kan du være sikker på at du har fått en god samarbeidspartner som virkelig vil gjøre sitt ytterste for å sikre verdiene til bedriften din. I tillegg blir du del av et nettverk i finansverdenen, hvor fokuset er ene og alene på bedrifter. Det er absolutt en fordel å skaffe seg en bedriftsforsikring gjennom et selskap som kun fokuserer på dette feltet.

 

Konklusjon

Insr Insurance Group er gjerne ikke de største på markedet, men de beviser at dette ikke har noen betydning på hvor gode forsikringsordningene deres er. Som selskap ønsker de at kundene sine skal lykkes, så vel som å være trygge og sikre på at deres verdier er ivaretatt. For å skape gode kunderelasjoner vektlegger Insr Insurance Group nettverk og har et soleklart fokus på mindre og mellomstore bedrifter i Norge. Dette er absolutt et godt valg om du ønsker å føle deg trygg, og samtidig bli ivaretatt gjennom hverdagen.

 

Forsikringer hos Insr Insurance Group

 • Bedriftsforsikringer

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Insr Insurance Group erfaringer
Insr Insurance Group

Name: Insr Insurance Group

Description: Insr Insurance Group er et forsikringsselskap som etablerte seg i 2009, tidligere har de operert under andre navn. Dette er et forsikringsselskap som fokuserer på bedrifter, og har gode tilbud som blir distribuert gjennom ulike forsikringsagenter og samarbeidspartnere. Insr Insurance Group er et Norsk uavhengig forsikringsselskap med hovedkontor i storbyen Oslo.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Østensjøveien 43 0667, Oslo, Norway
 • E-post: post@insr.io
 • Facebook: https://www.facebook.com/Insr-Insurance-Group-130241354353240
 • Åpningstider: Hverdager 09:00-16:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending