Jernbanepersonalets Forsikring

Forsikring er noe alle trenger, men det er ikke alle forsikringsselskap som godtar hvilken som helst kunde. Noen forsikringsselskap er forbeholdt mennesker som arbeider i visse industrier eller yrker. Dette er selskaper som kun tilbyr forsikringsordninger til utvalgte kundegrupper, gjerne mennesker som er medlemmer eller ansatte i bedrifter og organisasjoner som har en avtale med forsikringsselskapet.

Er du ansatt eller pensjonist knyttet til jernbane? Da bør du fortsette å lese videre. Vi skal nemlig gå gjennom et forsikringsselskap som kun opererer med mennesker knyttet til jernbanen. Jernbanepersonalets Forsikring, forkortet til Jbf, er et forsikringsselskap som har ganske eksklusive kundegrupper. Vi skal nå ta et dypdykk i hvem som kvalifiserer seg til deres ordninger, og hva de har å tilby.

 

Om Jernbanepersonalets Forsikring

Jbf ble nemlig start av og for jernbaneansatte, og derfor kan du trygt vite at dette er mennesker som ser dine behov om du er kvalifisert. Forsikringstilbudene er mange, og de er tilpasset behovene du som jernbane-tilknyttet trenger. Alle har verdier de ønsker å forsikre, og det er spesielt godt å vite at det finnes selskaper som spesialiserer seg på virket ditt.

Slik fungerer Jernbanepersonalets Forsikring

Jbf er et finanskonsern som har banktilbud åpen for alle, forsikringsordningene derimot er forbeholdt tre ulike kundegrupper. Den første gruppen er hovedkunder, dette er ansatte eller pensjonister som har tilknytning til VY eller deres datterselskaper. I tillegg inkluderes mennesker som har arbeidet i NJF og NLF. Den andre gruppen består av relasjons-kunder, dette er mennesker som er gift eller er barn av en medlemsberettiget-person.

 

Til slutt er det en eksklusiv ekstern kundegruppe, dette er mennesker som ikke er knyttet til jernbanen, men som har blitt tatt inn på særskilt grunnlag etter vedtak fra styre. Når det finnes eksklusive tilbud på markedet, er det lite tvil om at dette er et godt tilbud for de som kvalifiserer seg. Her får du skreddersydde forsikringsavtaler fra et selskap som virkelig vet hva du som kunde behøver,  samt hvilke verdier du vektlegger.

 

Sammenligning med konkurrentene

Jernbanepersonalets Forsikring stiller sterkt på markedet, ettersom det ikke er noen andre selskaper som kan tilby akkurat den samme ekspertisen de sitter på. Selskapet ble skapt av jernbaneansatte og derfor vet de hva de aktuelle kundene er på jakt etter når det kommer til forsikringer. Her er det trygge rammer, gode vilkår og eksklusive ordninger du ikke får noe annet sted. I tillegg vanker det gode fordelsprogrammer som er spesielt utviklet for Jbf sine kunder.

Konklusjon

Er du en kvalifisert kunde av tilbudene til Jernbanepersonalets Forsikring, er dette absolutt et forsikringsselskap å anbefale. Ikke bare tilbys det de aller fleste former for forsikring, men ordningene er skapt av jernbaneansatte, for andre jernbaneansatte. Er du på jakt etter et eksklusivt selskap som virkelig kan virket sitt, leter du på rett plass.

Med god service og tilbud tilpasset akkurat deg, er det få selskaper som kan konkurrere med på Jbf på dette feltet. Er du usikker på om du kvalifiserer deg eller ikke, kan du ta en rask spørreundersøkelse på nettsiden. Den vil fortelle deg hvor du står, og kan gi deg gode råd og tips videre i prosessen.

 

Forsikringer hos Jernbanepersonalets Forsikring

 • Kjøretøy, bolig, innbo og verdier, liv og helse, reise og fritid

 

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Jernbanepersonalets Forsikring erfaringer
Jernbanepersonalets Forsikring

Name: Jernbanepersonalets Forsikring

Description: Jernbanepersonalets Forsikring består av Jernbanepersonalets sparebank og jernbanepersonalets forsikring. Dette selskapet tilbyr forsikringer til mennesker som er knyttet til jernbanerelaterte virksomheter, i tillegg til disse menneskenes familie. Dette er et selskap som sitter på mye erfaring og kunnskap om finansielle produkter og jernbane.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Sonja Henies plass 4, 0185 Oslo
 • E-post: Forsikring@jbf.no
 • Facebook: https://www.facebook.com/Jernbanepersonaletsbankogforsikring/
 • Åpningstider: Hverdager 09:00-15:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending