KLP Forsikring

Det er stort tilbud av forsikringer der ute, og ikke minst florerer det av ulike forsikringsselskaper. Forsikring er en nødvendig utgift, som kan spare deg mye i lengden. Det er et sikkerhetsnett som sørger for at du får den hjelpen du behøver om du opplever økonomiske tap i form av blant annet eiendeler og verdier. Det kan være vanskelig å vite akkurat hvilke type forsikringsordninger du faktisk behøver, og kanskje har du flere enn strengt tatt nødvendig.

På den andre siden kan det være mange som mangler vesentlige forsikringer, og dermed kan møte på tunge tider om en ulykke først oppstår. I denne gjennomgangen tar vi en nærmere titt på forsikringene til KLP. Vi skal se hva de har å tilby og hvordan de stiller seg på det stadig voksende konkurransemarkedet.

Om KLP

KLP tilbyr en rekke ulike forsikringsordninger, og deres rådgivere står klare til å hjelpe fremtidige kunder med å få en oversikt over hvilke forsikringer de faktisk behøver. Med god veiledning og trygge ordninger, kan kundene spare mye – både i form av unødvendige forsikringer, men også i fremtiden om de skulle stå overfor et økonomisk tap. KLP som bedrift er en velkjent merkevare, og det er ikke rart at mange kunder føler seg ekstra trygge når de har forsikringer herfra.

Slik fungerer KLP

KLP har flere trygge forsikringer som kan deles inn i tre hovedkategorier. Den første kategorien er bil og kjøretøy. Her finner du forsikringer med trygge vilkår og gode bonuser. Prisen på en slik type forsikring varierer, men den holder seg lav og stabil over lengre tid. Den neste kategorien er hjem og fritid. Dette er forsikringer som dekker eventuelle skader på boligen din, og som gir deg økonomisk støtte om du ikke lenger kan bo i hjemmet ditt.

Den siste kategorien heter «Meg og mine nærmeste». Her finner du blant annet uføreforsikring, barneforsikring og andre ordninger som hjelper deg gjennom dødsfall og alvorlige sykdommer. En forsikring for sistnevnte vil hjelpe deg økonomisk i situasjoner hvor du ikke kan arbeide som vanlig, og står med mindre inntekt enn du pleier. KLP har forsikringer med gode vilkår, fremstår som et sikkerhetsnett for det norske folk.

Sammenligning med konkurrentene

KLP sitt store trekkplaster er absolutt deres gode vilkår og stabilt lave priser. Her får du forsikringer som kan hjelpe deg senere i livet, uten at du merker det så mye på den hverdagslige økonomien. I tillegg har er KLP en velkjent aktør og mange kunder har automatisk en tillit til dette selskapet. Dette er noe KLP verdsetter høyt, og gir derfor gode bonusordninger til sine kunder. Dette er et forsikringsselskap av kunder, for kunder.

Konklusjon

Uansett hvor du er i livet, vil KLP ha en forsikringsordning som passer for deg. Dette selskapet kan virkelig anbefales uansett om du er ung og singel, etablert med familie, eller om du er en pensjonist. KLP har en forsikring for alle, og vilkårene vil alltid være trygge.

Hvis du er på jakt etter forsikringer som ikke koster skjorta, og som holder sine originale lave priser over lengre tid, vil du nok like tilbudene KLP kan by på. I tillegg vil nok mange sette pris på den ærlige veiledningen til KLP, hvor du får et klart bilde over hvilke forsikringer du faktisk behøver og hvilke som ikke er like aktuelle for din livssituasjon.

Forsikringer hos KLP

 

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
KLP Forsikring erfaringer
klp forsikring

Name: KLP Forsikring

Description: Mange kjenner nok til KLP som Norges største pensjonsselskap, men visste du at de også har helt utmerkede forsikringsordninger? Dette er et annerledes finansselskap, her er det nemlig kundene som er eier. Overskudd og verdiskapningen til KLP kommer kundene til gode, og selskapet ønsker at sine kunder skal så sterkest mulig om uhellet først er ute.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Dronning Eufemias gate 10, 0191 Oslo
 • E-post: Kontaktskjema på nettside
 • Facebook: https://www.facebook.com/klp.no/
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending