Knif Trygghet

En forsikringsordning med gode vilkår er viktig for mange av oss. Men for noen er det også viktig at forsikringsselskapet har samme verdier som seg. Knif Trygghet Forsikring er en organisasjon som forsikrer sine kunder om at de, eller deres kristne felleskaps eiendeler, vil være i trygge hender. Overskuddet fra organisasjonen går også tilbake til det kristne fellesskapet.

Hvis dette er noe som høres interessant ut for deg, bør du fortsette å lese videre. Vi skal nå gå gjennom tilbudene til Knif Trygghet Forsikring, for å finne ut mer om deres organisasjon og avtaler. Vi skal se på hvem som kvalifiserer seg til å bli kunde, så vel som hvilke fordelsprogrammer og avtaler som er tilgjengelige.

 

Om Knif Trygghet

Knif Trygghet Forsikring ble stiftet i 2007, og har som mål å sikre eiendelen til sine kristne kunder. Her er det stort fokus på religion og etikk, og dette er det en god grunn til. For å kunne bli en kunde og kjøpe forsikring hos Knif, må du være ansatt eller knyttet til Kristen-Norge. Har du et tillitsverv eller er aktiv i de frivillige tjenestene til Kristen-Norge, vil du også ha muligheten til å nyte godt av forsikringene her.

 

Slik fungerer Knif Trygghet

Knif Trygghet tilbyr kun forsikring til eksklusive kundegrupper. Du må altså ha en tilknytning til Kristen-Norge, eller være barn av noen som er det. Dessverre er det ikke muligheter for selvstendig næringsdrivende å tegne en forsikring her, men som enkeltperson eller større bedrift finnes det mange muligheter.

Er du medlem av en annen frivillig organisasjon vil det også være muligheter for gode forsikringsordninger her. Knif Trygghet arbeider stadig frem gode avtaler og fordelsprogram for sine kunder. Dette er unike tilbud som kun er tilgjengelig gjennom Knif trygghet, og disse fordelsavtalene tar for seg alt fra bilskader til råteskader.

 

Sammenligning med konkurrentene

Knit Trygghet stiller sterkt på et forsikringsmarked hvor de ikke har mange andre konkurrenter. Dette er et unikt selskap som vektlegger kristne verdier, og vil derfor være det soleklare førstevalget til kunder som også setter pris på dette. Selv om det er fokus på religion og etikk, blir ikke forsikringsordningene utsatt av den grunn.

Her jobbes det nemlig hardt for å kunne tilby skreddersydde løsninger, som også innebærer veldig gode vilkår. Er du på jakt etter et forsikringsselskap som varige dine verdier og har respekt for ditt felleskap, er Knif Trygghet virkelig å anbefale.

 

Konklusjon

Knif Trygghet er et forsikringsselskap som operer eksklusivt for det kristne fellesskapet. For å kunne nyte godene av et medlemskap her, må du kvalifisere deg inn i en kundegruppe. I dette tilfellet betyr det a du må være tilknyttet, eller være barn av noen som er tilknyttet Kristen-Norge.

Er du kvalifisert og på jakt etter et forsikringsselskap som vektlegger kristne verdier, kan du anse deg selv som heldig. Her får du nemlig skreddersydde ordninger med noen av markedets beste vilkår. I tillegg vil du nyte godt av de lukrative og gunstige fordelsavtalene som tilbys.

 

Forsikringer hos Knif Trygghet

 • Bil og kjøretøy, bolig og fritidsbolig, reise og fritid, person og ung voksen.
forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Knif Trygghet erfaringer
knif trygghet

Name: Knif Trygghet

Description: Selskapet har et stort fokus på kristendommen. Her er det relativt eksklusive kundegrupper som gjelder, og for mange kristne er det godt å vite at det finnes forsikringsselskaper som sitter på de samme verdiene som de selv gjør. Selskapet har mange eier i ulike trossamfunn og kristne organisasjoner, og de jobber hardt for å kunne tilby skreddersydde løsninger med noen av markedets beste vilkår.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Møllergata 39 0179 Oslo
 • E-post: Kontaktskjema på nettside
 • Facebook: https://www.facebook.com/kniftrygghet/
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending