Landkreditt forsikring

Mennesker som driver med landbruk opererer ofte med store risikoer daglig. Dette er et virke som er utsatt for uhell, både i form av økonomiske tap knyttet til maskiner, men også til dyrene som brukes i drift. Det er derfor viktig å ha gode forsikringsordninger på plass, som sørger for å bistå og hjelpe til i situasjoner hvor du trenger det mest.

I denne oversikten skal vi gå gjennom Landkreditt Forsikring. Dette er et norsk finanskonsern som selv sier at de bygger seg på lange tradisjoner og har solide røtter knyttet til bygda. Vi skal se på hvilke ordninger de har, og om landbrukskunder virkelig kan tjene på knytte sine forsikringsordninger her.

Om Landkreditt Forsikring

Som landbrukskunde har du selvfølgelig en god del muligheter når det kommer til forsikring. Men det sier seg selv at velger du å gå for et selskap som virkelig jobber for bonden og landbruk, vil dette nok komme med mange goder. Som selskap vet de hva bønder og landbrukskunder verdsetter, og de vet hvilke løsninger som passer best for disse yrkene. Kanskje kan de komme med tips og råd til forsikringer du ikke var klar over at du i det hele tatt trengte?

Slik fungerer Landkreditt Forsikring

Landkreditt forsikring fokuserer på tre hovedkategorier, men har et stort fokus på den ene kategorien – nemlig landbruk. Her finnes det en rekke unike forsikringer, blant annet for storfe, avl og bondens livsforsikring. Ellers kan de tilby privatforsikringer med særdeles gode og trygge vilkår. I tillegg finnes det gode ordninger de som jobber i næringslivet.

Selv om du ikke er direkte knyttet til landbruk, finnes det flere attraktive og gunstige tilbud her. Blant annet setter mange kunder pris på at de kun trenger å forholde seg til en kunderådgiver når de er medlem hos Landkreditt Forsikring. I tillegg er dette en aktør som er norsk og hele tiden utfordrer de største selskapene på markedet – dette betyr gode vilkår og positive fordeler for kundene.

 

Sammenligning med konkurrentene

Landkreditt Forsikring stiller veldig sterkt på et marked hvor det ikke er mye fokus på landbruk. I et land som Norge hvor vi har så mange bønder og er glad i jordbruket, er det egentlig litt merkelig at ikke flere følger i fotsporene til Landkreditt.

Dette er den mest kompetente aktørene på landbruksforsikringer, og de har unike ordninger innen melkeproduksjon og dyr. Her får du forsikret alt fra svin, fjørfe, enkeltdyr og storfe – bare for å nevne noe. Landkreditt har gode ordninger for både privatkunder og næringslivskunder, men jobber du innen landbruk vil du nok absolutt være trygg og sikker med en ordning fra Landkreditt forsikring.

 

Konklusjon

 

Landkreditt forsikring er et norsk finanskonsern med lang historie bygget på tradisjoner og røtter til bygde-Norge. Her er det landbrukskunder som virkelig blir satt i fokus, selv om det finnes mange fordeler for privatkunder og næringslivet generelt. Er du bonde eller knyttet til landbruket bør dette absolutt være førstevalget ditt når det kommer til forsikring. Det finnes ingen andre selskaper på markedet som sitter på den kunnskapen og erfaringen som Landkreditt gjør på dette området.

Forsikringer hos Landkreditt Forsikring

 • Landbruk, privat og næringsliv
forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Landkreditt forsikring erfaringer
landkreditt forsikring

Name: Landkreditt forsikring

Description: Landkreditt Forsikring er tilbyr forsikringsordninger rettet mot person- og næringslivsmarkedet, hvor de har et særskilt fokus på landbruk. Dette er et selskap med en lang og stolt historie, som strekker seg tilbake til 1915. Helt siden selskapet så dagens lys har de holdt på de tradisjonelle verdiene, og tilpasset seg bondenæringen.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Karl Johans gate 45, 0162 Oslo
 • E-post: forsikring@landkreditt.no
 • Facebook: https://www.facebook.com/landkredittforsikring/
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending