Møretrygd

Som forsikringskunde har vi et ønske om å ikke bare få gode vilkår og ordninger, men også gode råd og tips. Det finnes mange ulike forsikringer tilgjengelig, og det er ikke alltid like lett å vite hvilken type som er rett for deg. Som bedriftseier kan dette være spesielt vanskelig, her er det mange faktorer som spiller inn. Blant annet har det mye å si hvilken størrelsen bedriften ha og hva risikosituasjonen er.

Vi skal nå se nærmere på et forsikringsselskap som streber etter å hjelpe kundene sine med å skreddersy forsikringer etter deres behov. Møretrygd er forsikringsselskapet spesielt utviklet for nordmenn som bor på Nordvestlandet. Vi skal nå gå gjennom deres tilbud og se hvordan de skiller seg ut fra de andre selskapene på markedet.

Om Møretrygd forsikring

Møretrygd har som mål å kun tilby relevante forsikringer til sine kunder. I tillegg vil de gi både tips og råd om skadeforebyggende tiltak. Forsikringene til Møretrygd har flotte vilkår og god dekning. Alle kunder får også sin egen forsikringsrådgiver som står klar til å hjelpe deg. Som motto ønsker de å være der kundene sine er, og ikke alle andre steder. Kundegruppen nyter godt av kunnskapen Møretrygd sitter på, og vet at her får de spesielle tilbud som er utviklet for akkurat dem.

Slik fungerer Møretrygd

Møretrygd tilbyr forsikringer i tre hovedkategorier. For privatkunder får du alt fra bil- og fritidsbåtforsikring, til hus-, innbo- og reiseforsikring. Forsikringsbehovene våre kan endre seg raskt, og flere av oss er gjerne underforsikret. Dette er en stor økonomisk risiko og Møretrygd ønsker å rådgi etter beste evne, for at kundene skal være sterkest mulig stilt gjennom eventuelle vanskeligheter.

For bedrifter er mulighetene mange, her får du skreddersydde tilbud som baserer seg på hver enkelt bedrift. Disse tilbudene blir satt sammen etter nøye gjennomgang av ditt firma, hvor de ser på ditt verdigrunnlag og hvilken bransje du er i. Størrelse, sikringstiltak og driftsmønster vektlegges også – målet er at bedriften skal være riktig forsikret med best mulig vilkår. Møretrygd ønsker at du skal få de beste løsningene, som ikke skal koste mer enn nødvendig.

Sammenligning med konkurrentene

Som forsikringsselskap viser Møretrygd at de virkelig bryr seg om sine kunder. Her er målet at kundene skal finne den rette forsikringen, og selskapet ønsker ikke at du skal betale mer enn hva du behøver. Noe som skiller Møretrygd fra andre selskap på markedet, er at de har et stort fokus på sjøforsikring.

Her legges det vekt på alle typer kommersielle fartøy, og de har over 150 års erfaringer med fiskebåter. I tillegg forsikrer de ferger, servicebåter og andre typer sjøfartøy. Her får du forsikringer som både gjelder næringsfartøy og fritidsbåter. Dette er tilbud ikke mange andre selskaper på markedet kan friste med.

Konklusjon

Dette er et forsikringsselskap som fokuserer på de som bor i Nordvest. Bor du langs kysten kan Møretrygd absolutt anbefales. Her finnes det gode tilbud for både privatkunder så vel som bedriftskunder, og mange trekkes nok mot de supre sjøforsikringene. Et stort pluss er å finne flere kontorer og service agenter i området, og her får kundene hjelp av sin personlige forsikringsrådgiver. Vilkårene er gode, og alle forsikringene har trygge rammer.

Forsikringer hos Møretrygd

 • Privat-, bedrift- og sjøforsikring

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Møretrygd forsikring erfaringer
Møretrygd forsikring

Name: Møretrygd forsikring

Description: Møretrygd har kontorer rundt om på Nordvestlandet, og du finner dem blant annet i Ålesund, Volda og Fosna. I tillegg har de agentkontor i Sogn, Sunnfjord, Nordfjord og Ulsteinvik. Med relativt mange kontorer plassert på et lite område, betyr det at de alltid vil være nær kundene sine. Møretrygd spesialiserer seg på privat og bedriftskunder, men har et særskilt fokus på sjøforsikring. Dette er et område ikke mange andre selskap fokuserer på, og med en kundegruppe som bor langs kysten er dette et tilbud mange setter pris på.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Kongens gate 23, Ålesund
 • E-post: post@moretrygd.no
 • Facebook: https://www.facebook.com/moretrygd
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-15:30
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending