Nemi forsikring

Markedet florerer av ulike forsikringsselskap, og det kommer stadig nye aktører på banen. Kampen om kunder er hard, og noen selskap blir mer og mer digitalisert i et håp om å kunne behandle søknader og kundehenvendelser mer effektivt. En forsikring er veldig personlig, og ofte skreddersydd etter dine behov og ønsker. Derfor er det nå flere kunder som søker etter et forsikringsselskap som også har en personlig tilnærming til sine kunder.

Det er ikke alltid at det digitale fungerer best, og vi skal nå se på et forsikringsselskap som fortsatt mener at forsikringsvalg bør gjøres med ekte veiledere og at det skal være en personlig opplevelse. Nemi er et slikt forsikringsselskap. Mens andre selskap blir mer og mer digitalisert, streber Nemi etter å bli mer levende, ekte og personlig for hver eneste dag som går.

 

Om Nemi

I starten arbeidet Nemi Forsikring utelukkende med næringslivet, men privatkunder kan fryde seg over at i 2009 utvidet Nemi sin kundegruppe. Nå er det mulig å få skade- og livsforsikringer både for privatpersoner så vel som bedrifter. Selv om hovedkontoret ligger på Bryn i Oslo, opererer Nemi med et stort nettverk av franchisekontorer, og derfor kan du være sikker på at du finner et kontor nær deg – uansett hvor i landet du måtte befinne deg.

 

Slik fungerer Nemi

Som privatkunde har du flere muligheter når det kommer til forsikring. Her får du servert gode og trygge vilkår, så vel som gunstige kundefordeler. Som privatkunde kan du velge mellom disse kategoriene: Hus og hjem, motor, live og helse, reise og dyr. Mulighetene er mange og dekker de fleste vanlige behovene når det kommer til forsikring.

Er du en del av næringslivet har du enda flere alternativer. Ettersom Nemi startet utelukkende med bedriftsforsikringer, er mulighetene hakket større enn som privatkunde. Dette er et felt Nemi har opparbeidet seg mye kunnskap og erfaring om, og de kan hjelpe deg med det meste.

 

Sammenligning med konkurrentene

Den personlige tilnærmingen Nemi har, får du ikke hos mange andre forsikringsselskaper. Dette er et selskap som satser fullt på personlig veiledning og her blir du aldri møtt av en datamaskin eller annen teknologi. Nemi vet at forsikringer er personlig, og derfor ønsker de også at du skal møte et levende menneske og få en god og ekte opplevelse hos dem.

Ønsker du å kjøpe en forsikring tar du enkelt kontakt med ditt lokalkontor. Med over 40 kontorer plassert rundt om i landet, skal du ikke ha store problemer med å lokalisere din personlige rådgiver.

 

Konklusjon

Nemi Forsikring passer spesielt godt for de som er på utkikk etter en et selskap som alltid vil stille opp med et smil. Bedriftskunder har nok en stor fordel her, ettersom Nemi har lang erfaring med bedriftsforsikring. Privatkunder trekkes mot Nemi nettopp fordi de har den personlige tilnærmingen mange andre selskaper har fått bort ifra.

Uansett om du kommer fra næringslivet eller som privatperson, kan du være trygg på at Nemi tilbyr gode vilkår og virkelig ønsker det beste for sine kunder. Her blir du aldri møtt av teknologi, men en smilende veileder som sitter å venter på deg ved ditt lokalkontor.

 

Forsikringer hos Nemi

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Nemi forsikring erfaringer
nemi forsikring

Name: Nemi forsikring

Description: Nemi Forsikring er en del av anerkjente Insurance Group ASA. Helt siden 1989 har Nemi arbeidet for å gi sine kunder en trygghetsopplevelse med personlige rådgivere. Det er ikke lett å være over alt på samme tid, og derfor selges Nemi forsikringer gjennom et stort nettverk bestående av lokalkontorer. Disse finner du over hele Norge og her vil du møte forsikringsrådgivere som har lang erfaring, høy serviceinnstilling og selvfølgelig en meget god lokalkunnskap.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Østensjøveien 43, 0667 Oslo
 • E-post: service@nemiforsikring.no
 • Facebook: https://www.facebook.com/NemiForsikringsselskap
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending