Norske Sjø KNBF

Når vi er på jakt etter spesielle forsikringsordninger, er det mange som er ute etter et selskap som virkelig har kompetanse på dette området. Er du et båtmenneske vil du nok skjønne hva vi mener. En båt bør være like godt forsikret som en bil, uansett om den ikke er like mye i bruk. Som båteier er det flere som derfor søker etter et selskap som kun fokuserer på maritimeforsikringer, og Norske Sjø av KNBF er et av disse.

Norske Sjø (KNBF) er en landsdekkende organisasjon sammensluttet av både privatpersoner, båtforeninger, klubber, lag og båtunioner. I denne oversikten skal vi gå nærmere innpå deres unike forsikringsordning. I samarbeid med Tryg har nemlig Norske Sjø utviklet en rekke forsikringer spesielt rettet mot båtfolket. Vi skal nå se om det som båtmenneske faktisk lønner seg å bruke denne ordningen.

Om Norske Sjø (KNBF)

Norske Sjø er en egen forsikringsordning utviklet av KNBF – av båtfolket for båtfolket. Forsikringen administreres og formidles av Tryg, hvilket er et kvalitetsstempel i seg selv. Her blir det levert forsikringsordninger laget av dyktige mennesker med mye kompetanse om forsikring, sammen med KNBFs frivillige båtentusiaster. Her er det båtforsikring med trygge rammer som gjelder.

Slik fungerer Norske Sjø (KNBF)

For å kunne dra nytte av denne forsikringsordningen, er du nødt å være et kollektivt eller personlig medlem av KNBFS. Er du en skikkelig båtentusiast, er du kanskje allerede medlem fra før. Som medlem får du 30 prosent rabatt fra første stund, og markedets beste vilkår med god dekning. Uansett hvilken type båt du kjører, har Norske Sjø en trygg og sikker ordning for deg. Dette gjelder til og med de som eier vannscooter, noe som har blitt mer og mer populært de siste årene.

Du kan trygt vite at vilkårene absolutt er blant de beste, for du får nemlig en prisgaranti mot If og Gjensidige. For å beregne hva en forsikring hos Norske Sjø vil koste, har KNBF en praktisk priskalkulator på nettsiden sin. Her kan du sammenligne prisene mellom ulike båttyper, fra langkjølt seilbåt og ulike motorbåter, til vannscooter.

Sammenligning med konkurrentene

Det finnes selvfølgelig en rekke selskaper på markedet som lover at de kan by på de beste vilkårene, og det gjør også Norske Sjø. Det som skiller Norske Sjø fra andre selskap, er at de tilbyr en prisgaranti. Med en prisgaranti kan du være helt sikker på at her får du faktisk det beste av det beste. Et stort trekkplaster er Norske Sjø sin kunnskap om båt og det maritimeliv. Her arbeider mennesker som virkelig vil det beste for båtmiljøet og naturen.

Konklusjon

Norske Sjø er en helt unik forsikringsordning laget av KNBF i samarbeid med Tryg. Her får man en forsikringsordning som er bygget på kunnskap om båt og båtfolket, sammen med den lange forsikrings-erfaringen Tryg sitter på. Er du på jakt etter de beste vilkårene? Da er du kommet til rett sted. Her får du nemlig prisgaranti mot andre selskap, hvilket betyr at du alltid kan være sikker på at ikke betaler mer enn nødvendig. Er du en båtentusiast er Norsk Sjø en forsikringsordning som absolutt er å anbefale.

Forsikringer hos Norske Sjø (KNBF)

 • Båtforsikring

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Norske Sjø KNBF erfaringer
nordiske sjø knbf

Name: Norske Sjø (KNBF)

Description: KNBF står for Kongelig Norsk Båtforbund, og er landets største interesseorganisasjon for båteiere. Dette er en organisasjon som arbeider hardt for et bedre båtliv på naturens egne premisser. Dette er en ikke-fortjenestebasert organisasjon, hvor de involverte alle er frivillige. Derfor kan du trygt vite at dette er mennesker som virkelig lever og ånder for båter, og kun vil ditt og båten din sitt beste.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Frydenbergveien 46 b, 0575 OSLO
 • E-post: post@knbf.no
 • Facebook: https://www.facebook.com/knbf.no/
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending