Protector forsikring

Protector Forsikring

Arbeider du i en bedrift eller i næringslivet, vet du nok sikkert hvor viktig det er med forsikring. Som bedriftseier er du konstant utsatt for risiko og derfor er en skadeforsikring særdeles viktig. Dette er fellesbetegnelse for de ulike forsikringsartene som ikke går under personforsikringer, og derfor veldig viktig for bedrifter.

Når vi først skal velge oss en forsikringsordning ønsker vi gjerne at dette skal være gjennom et selskap som både er enkle å gjøre med, og som i tillegg er til å stole på med gode vilkår. I denne oversikten skal vi ta for oss Protector Forsikring. Et selskap med gode verdier og som har spesialisert seg på nettopp skadeforsikringer. Protector Forsikring opererer i flere nordiske land, men vi skal selvfølgelig se på hva de har å tilby det norske folk.

Om Protector Forsikring

Gode verdier er viktig for Protector Forsikring. Som selskap ønsker de å fremstå troverdig og engasjert, samtidig som de vil være modige og arbeide med innovative løsninger. Ettersom Protector har et stort fokus på bedrifter og offentlige virksomheter, ønsker de også å fremstå som kommersielt attraktive. Dette har de klart ved å oppnå gode resultater og kraftig vekst siden sin oppstart.

Slik fungerer Protector Forsikring

 Protector Forsikring har en stor kundeportefølje fullt opp av både store og mellomstore bedrifter. I tillegg arbeider de tett med den offentlige sektoren i Norge, og kan derfor tilby kommuner og fylkeskommuner trygge forsikringer. For å tegne en forsikring med Protector må du gå gjennom en forsikringsmegler. Dette er mennesker Protector har et godt samarbeid med, og disse avtalene går ofte gjennom noen av de største meglerhusene vi har i Norge.

I tillegg kan Protector by på boligselgerforsikring. Dette betyr at de håndterer hele prosessen og er en stor trygghet for de som skal selge sin bolig. Med denne forsikringen trenger kundene kun å konsentrere seg om det viktigste – nemlig å gjøre et godt boligsalg. En slik forsikring blir også tegnet gjennom eiendomsmeglere og eiendomsadvokater, på den måten vet du at du får de beste vilkårene fra mennesker som kan alt om eiendom.

Sammenligning med konkurrentene

Protector skiller seg definitivt ut på markedet. For det første vektlegger de gode verdier, og ønsker at kundene skal ha et godt og enkelt forhold til sine tjenester. I 13 år på rad har forsikringsmeglere i Norge kåret Protector som sin beste samarbeidspartner, så her vet du at du får kvalitet og trygge forsikringer.

Spesielt unikt er deres boligselgerforsikring. Dette er en ordning som gjør at du som boligselger kun trenger å fokusere på det viktigste, mens Protector tar seg av resten. Er du en bedriftseier på jakt etter gode forsikringsprodukter, kan bør Protector absolutt være en av de første alternativene du ser på. Her får du alt du trenger med unntak av pensjon.

Konklusjon

Protector Forsikring er et trygt og solid forsikringsselskap som operer i Skandinavia. I blant kundene deres finner vi flere større norske bedrifter, og selskapet legger stor vekt på gode verdier. I tillegg ønsker de å være kvalitetsleder på alle sine kjerneområder, noe åpenbart har fått til.

Er du en bedriftseier på jakt etter gode forsikringsprodukter, kan bør Protector absolutt være en av de første alternativene du ser på. Her får du alt du trenger med unntak av pensjon.

Forsikringer hos Protector Forsikring

 • Skadeforsikring, boligselgerforsikring
forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Protector forsikring erfaringer
protector forsikring

Name: Protector forsikring

Description: Protector Forsikring er skandinavisk selskap som har operert siden starten av 2004. Her finner vi forsikringsordninger for bedrifter og andre offentlige virksomheter. Av alle landene Protector opererer i, er det kun i Norge at de også tilbyr boligselgerforsikring. Dette er et unik tilbud som blir solgt via eiendomsmeglere og advokater med særskilte avtaler til Protector.

Kundeservice

 

Kontakt:

 • Adresse: Støperigata 2, 0252 Oslo
 • E-post: info@protectorforsikring.no
 • Facebook:
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00

 

 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 1 (1 review)

One Response

 1. Kim Oliver 8. april 2021

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending