Skogbrand forsikring

Som skogeier vet du at det fort kan oppstå uforutsette hendelser som kan utsette dine dekar. Naturen kan ingen kontrollere, selv om vi gjerne skulle ønske det. Klimaet er i stadig endring, og spesielt her oppe i Nord kan vi oppleve ekstremvær store deler av året. En skogbrann kan gjøre ekstremt store skader, og det samme kan insekter og gnagere. Derfor er det fint at det også finnes forsikringsordninger der ute som kan hjelpe deg om uhellet først er ute.

I denne oversikten skal vi se på forsikringsselskapet Skogbrand. Dette er et selskap som vet alt som trengs å vite om skognæringen. Vi skal se nærmere på hvilke tilbud og ordninger de har, og ikke minst hvilke foretak de arbeider for.

Om Skogbrand Forsikring

Du har kanskje hørt om Skogens Brannvoktere? Skogbrand er en av organisasjonene som står bak dette initiativet, og menneskene som arbeider her vet alt en trenger å vite om skognæringen vi har i Norge. De kompetente rådgivere er flinke til å se hver enkelt bedrifts behov, og etter flere år med erfaring vet de godt hvilke forsikringsprodukter du trenger. Vilkårene er utarbeidet sammen med skogeiere, og de streber etter å ha enkle og oversiktlige ordninger.

 

Slik fungerer Skogbrand Forsikring

Skogbrand har Nordens billigste og beste forsikringer – og de eneste skogsforsikringene i Norge. En skogforsikring dekker blant annet storm- og snøskader. I tillegg vil den dekke skade forårsaket av brann, avnålingsinsekter og smågnagere. Ønsker du bare å forsikre deg mot enkelte av disse risikoene har du også muligheten til det, men går du for en full skogforsikring er du mest sikret. Det er som sagt ikke lett å forutse været vi har her i Norge, og ingen kan kontrollere naturen.

 

Prisen på skogforsikring vil selvfølgelig variere, men i gjennomsnitt koster det én kroner per dekar, hvert år. Det er andre faktorer som spiller inn nå Skogbrand beregner prisen på en forsikring, så her lønner det seg å kontakte en rådgiver om du vil ha et nøyaktig prisoverslag. Disse faktorene kan være hvor i landet skogen befinner seg, og markens bonitet (evnen til å produsere trevirke). Det er dog en minstepris på 350 kroner per år.

 

I tillegg kan du forsikre dine bygninger og eiendeler, og andre aspekter som er knyttet til skognæringen. Dette kan innebære helse- og ansvarsforsikring for de ansatte, så vel som person- og yrkesskader.

Sammenligning med konkurrentene

Det er relativt lett å sammenligne Skogbrand med andre selskap på markedet – nettopp fordi ingen andre tilbyr skogforsikringer. Her får du skreddersydde avtaler innen næringsforsikring, som vil være spesielt tilpasset ditt foretak. I Norge er det mange som driver med skogbruk og det er godt å vite at det finne trygge og gode ordninger som sikrer deg og dekker eventuelle tap.

Konklusjon

Er du knyttet til skognæringen bør du absolutt ta en nærmere titt på forsikringene du kan få hos Skogbrand. Dette er et selskap med mange års erfaring, og her arbeider det mennesker som virkelig kjenner til de norske skogene. Ingen andre selskap på markedet kan tilby det skogbrand gjør, men de arbeider fortsatt hardt for å gi deg de beste mulige vilkårene og godene.

Forsikringer hos Skogbrand Forsikring

 • Skogforsikring, bygninger og eiendel, motor, person- og yrkesskade, ansvarsforsikring og helseforsikring.
forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Skogbrand forsikring erfaringer
skogbrand forsikring

Name: Skogbrand forsikring

Description: Skogbrand Forsikringsselskap Gjensidig ble etablert i 1912, og er det eneste forsikringsselskapet vi har her i Norge som forsikrer skog. Selskapet operer innen skog og all næring som er knyttet til skogsdrift. Over 40 000 skogeiendommer er forsikret gjennom Skogbrand, og dette er et selskap som engasjerer seg stort i skadeforebyggende arbeid. De arbeider tett sammen med myndighetene og forskningsmiljøer, så at dette er et seriøst og trygt selskap er det liten tvil om.

Kundeservice

 • Adresse: Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
 • E-post: post@skogbrand.no
 • Facebook: https://www.facebook.com/skogbrandforsikring/
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-15:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending