Sparebank1 forsikring

Sparebank1 Forsikring

Forsikring er noe vi alle trenger, uansett hvilken fase av livet vi er. En forsikring kan hjelpe oss å dekke økonomiske utgifter som forutsatt kan oppstå gjennom livet. Det er viktig å ha en forsikring som både forsikrer deg selv og din familie, men også dine største verdier. Er du på jakt etter et forsikringsselskap som kan skryte på seg og ha de mest lojale og fornøyde forsikringskundene? Da før du lese videre.

Vi skal nå se nærmere på Sparebank 1, et forsikringsselskap som har de aller mest vanlige forsikringene på sin meny. Her finnes det noe for alle, både privatpersoner og bedrifter. Dette er det forsikringsselskapet som også har testet best på skadeforsikringer og skadeoppgjør, og dermed er en bransjevinner i denne kategorien.

Slik fungerer Sparebank1 Forsikring

Er du kanskje medlem i et LO-forbund? Da bør du absolutt se nærmere på Sparebank 1. Medlemmer får nemlig ekstra god pris på forsikringene her, og inkludert i medlemskapet finner du Norge meste innboforsikring. Visste du at om dere er flere LO-medlemmer i samme husstand, så slipper dere egenandel på Lofavør sinn innboforsikring?

 

Sparebank1 sine forsikringer tegner du gjennom Fremtind forsikring, men du er kanskje først interessert i å vite hvilke forsikringer de har å tilby. Forsikringsordningene er delt inn i fire ulike hovedkategorier. Den første kategorien er kjøretøy. Her finner du forsikringer på både vanlig bil og elbil, så vel som bobil- og veteranforsikring. Den neste kategorien er hus og reise. Her kan vi nevne hus-, hytte- og innboforsikring.

 

Videre finner vi personforsikring og dyreforsikring. Kjæledyr er ofte et verdsatt medlem av familien, og det er viktig å ha gode forsikringsordninger til de firbeinte. Skulle familiens hund trenge en operasjon, kan veterinær kostnadene fort bli dyre. Sparebank 1 står klar til å hjelpe deg med å dekke de økonomiske utgiftene.

 

Sammenligning med konkurrentene

Ettersom Sparebank1 er en familie samlet opp av 14 selvstendige banker, skiller de seg godt ut på markedet. Her kan kundene nyte godt av rådgivere som sitter på lokal kunnskap og tilnærming, samtidig som de er knyttet til et selskap som ellers sitter på mye og lang erfaring innen forsikring.

Mange bedrifter finner det positivt, spesielt mindre og mellomstore selskaper. Sparebank1 kan spesielt anbefales til LO-medlemmer, her er det mange goder å hente i form av rabatter og vilkår.

Konklusjon

Sparebank 1 tilbyr forsikringsordninger for både vanlige folk og bedrifter. Forsikringsordningene du finner hos Sparebank 1 vil komme dine ansatte til gode, og gjøre din bedrift en mer attraktiv arbeidsplass. Som familie eller enkeltperson kan du også være trygg på at her får du fantastiske ordninger som er sikre og har ypperlige vilkår. Er du LO-medlem burde dette være det første forsikringsselskapet du ser på.

 

Forsikringer hos Sparebank1

 • Kjøretøy, bil, hus og reise, personforsikring, dyreforsikring og bedrift.
forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Sparebank1 forsikring erfaringer
Sparebank1 forsikring

Name: Sparebank1 forsikring

Description: Du har nok hørt om Sparebank 1. Dette er en familie av 14 selvstendige banker som alle samarbeider. Dette gjør at de sitter på god lokal kunnskap og tilhørighet, samtidig som arbeider seg imellom for å kunne gi trygge og gode forsikringer. Dette er en bank som passer godt for både vanlige mennesker og bedrifter. Ifølge Norsk kundebarometer har Sparebank 1 de aller mest fornøyde og lojale forsikringskundene i Norge. Dette har nok mye å gjøre med at de operer lokalt, samtidig som de samarbeider med et godt og bredt nettverk. De gode vilkårene og trygge rammen gjør at kunder kommer tilbake gang på gang.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Olav Vs gate 5, 0161 Oslo
 • E-post: https://www.facebook.com/SpareBank1/
 • Facebook: Kontaktskjema på nettsiden
 • Åpningstider: Hverdager 09:00-15:45
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending