Tide Forsikring

Vi trenger alle en gode forsikringer, men hva vi vektlegger når vi skal velge oss et forsikringsselskap varierer. Noen leter etter selskap som er anerkjente eller ledende markedet, og noen ønsker å tegne forsikringer med selskap som har lokale kontorer. Uansett hva vi velger, så er en forsikring personlig. Vi er alle ulike og derfor er behovene våre når det kommer til forsikring også forskjellige.

Tide Forsikring er et forsikringsselskap som skjønner at ikke én ordninger funker for alle sammen. De vet at kundene er forskjellig, og derfor vil de gjerne bli kjent med deg og være der du er. Vi skal nå gå gjennom Tide Forsikring og se hvilke ordninger de har å by på.

 

Om Tide Forsikring

Tide tror på personlige forsikring, derfor vil de først og fremst bli kjent med deg før de kommer med skreddersydde tilbud til konkurransedyktige priser. Det er ikke alltid lett å vite hvilke forsikringer du trenger, og da er det godt med rådgivere som har spesialisert seg på å se hver enkelt kundes behov. Her får du enkle og lønnsomme forsikringsordninger, som har god dekning og trygge vilkår.

 

Slik fungerer Tide Forsikring

Forsikringstilbudene til Tide er mange, men de kan deles inn i noen hovedkategorier. Den første kategorien er kjøretøy. Her finner du trygge ordninger til dine kjøretøy, og spesielt populært er deres personalforsikring. Rådgiverne står klar til å gå gjennom dine muligheter, og etter nøye gjennomgang vil de komme med det beste tilbudet som passer for deg. Videre finner vi forsikringer som går under følgende kategorier: Eiendom, person og helse, båt og annet.

Under «annet» kategorien finner vi reise-, elsykkel- samt hund og katt-forsikringer. Her er elsykkel-forsikringen spesielt interessant. Dette er et fremkomstmiddel som har blitt mer og mer populært i Norge, men det finnes ikke mange andre selskaper som tilbyr forsikringer på dette området. Ettersom Tide operer for utenlandske selskap, stiller de ekstra sterkt her. Elsykkel har nemlig vært populært utenfor landegrensen vår i flere år.

Sammenligning med konkurrentene

Som en agent for utenlandske forsikringsselskaper, sitter Tide på mye spennende erfaring vi gjerne ikke finner hos andre norske selskaper. Er du en hyppig bruker av elsykkel burde du absolutt sjekke ut hva Tide har å tilby. Forsikringen dekker nemlig skade på batteri og elektrisk anlegg, samt skader som følge av ytre påvirkninger. Dette kan for eksempel skje når sykkelen står parkert og noen velter den. Et stort trekkplaster er veihjelpen og pick-up servicen som er inkludert i forsikringen.

Konklusjon

Tide Forsikring er der kunden er, og har særlig fokus på personlige kundekontakt og nære forhold til sine klienter. Med kontorer utover i landet sitter de klare til å bli bedre kjent med deg, og på den måten hjelpe deg med å tegne personlige forsikringsordninger skreddersydd etter dine behov. Her får du eksklusiv bransjeerfaring fra utlandet, og unike forsikringer som ikke tilbys av mange andre på markedet. Forsikringen er trygge og gode, og kan absolutt anbefales til alle som lengter etter et personlig forhold til sitt forsikringsselskap.

Forsikringer hos Tide Forsikring

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Tide Forsikring erfaringer
tide forsikring

Name: Tide Forsikring

Description: Tide Forsikring er et selskap som opererer som agent for utenlandske forsikringsselskaper i Norge. De representerer nøye utvalgte utenlandske selskaper, og kan derfor by på spennende ordninger vi gjerne ikke ser ellers på markedet. Her er det stort fokus på personlige bånd, og de ønsker at sine kunder skal få akkurat det de behøver – verken mer eller mindre.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Rådhusgata 4, 3770 Kragerø
 • E-post: post@tideforsikring.no
 • Facebook: https://www.facebook.com/pages/Tide-Forsikring-AS/111042515589478
 • Åpningstider: Hverdager 08:00-16:00
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending