• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Fritidsboligforsikring

Det har lenge vært populært å eie fritidsboliger i Norge. Uansett om du bruker din fritidsbolig mest om sommeren, høsten, vinteren eller våren er det alltid lurt å ha tegnet en god fritidsboligforsikring.

 

Derfor bør du forsikre fritidsboligen

En hytteforsikring vil kunne dekke utgifter forbundet med skadedyr, sopp, råte, brann, tyveri eller naturskader. Det spiller ingen rolle om det er du og din familie som bruker fritidsboligen mest, eller om dere leier den ut til andre – en slik forsikring vil absolutt kunne komme godt med.

Norge er et land med skiftende vær og i visse steder av landet er forholdende utfordrende. Dette kan ha direkte påvirkning på din fritidsbolig, og er en av mange grunner til at man som fritidsboligeier bør tegne en fritidsboligforsikring. Ofte er man ikke tilstede i fritidsboligen hele året, og mye kan skje når du er hjemme i ditt eget hjem. Med en fritidsboligforsikring kan du sove godt om natten, uten å måtte bekymre deg for eventuelle kostnader for skader på fritidsboligen.

 

Beste fritidsboligforsikring

Det vil være svært individuelt hvilken fritidsboligforsikring som er best for deg. Den beste fritidsboligforsikringen vil variere fra person til person, bolig til bolig og vil i tillegg ha en sammenheng med hvor fritidsboligen ligger. Andre faktorer du bør tenke på er hvor ofte dere bruker boligen, hvorvidt dere leier eller låner den ut til andre og hva slags stand den er i.

Tenk nøye gjennom disse tingene før dere begynner å sammenligne tilbud fra forskjellige forsikringsselskaper. Da vil du stille mer forberedt, og ha en bedre anelse om hva dere trenger at forsikringen dekker.

 

Billig fritidsboligforsikring

En billig fritidsboligforsikring er ikke alltid det beste valget. Hvis du har en veldig primitiv fritidsbolig, som ikke inneholder verdifulle gjenstander, kan du nok komme unna med en billig fritidsboligforsikring. Har du derimot en nyere fritidsbolig vil nok også forsikringsprisen bli noe dyrere. Det vil alltid koste å forsikre både bolig og gjenstander – og jo mer du vil at forsikringen skal dekke, desto dyrere blir den som regel også.

 

Fritidsboligforsikring pris

I dag er det mange ulike aktører som tilbyr fritidsboligforsikring. Det betyr at du også kan velge mellom ulike prisklasser. En fritidsboligforsikringspris vil avhenge av diverse faktorer, men som hovedregel vil prisen stige hvis mye skal dekkes.  

 

Sammenlign fritidsboligforsikring nå

Før du bestemmer deg for en fritidsboligforsikring, kan det være mye å tjene på å sammenligne tilbud fra forskjellige forsikringsselskap. Med flere muligheter på bordet vil det være mye lettere for deg å ta et informert valg, slik at du kan ende opp med den aller beste fritidsboligforsikringen for deg.

Har du allerede en fritidsboligforsikring? Da kan det være lurt å bytte den ut med jevne mellomrom. Det er ofte slik at priser på forsikringer vil variere gjennom årene. Det betyr at en forsikring du tegnet for flere år siden kanskje ikke lenger er det beste eller mest rimelige valget. Sammenlign husforsikringen, men også gjerne forskjellige tilbud på fritidsboligforsikringer, og ikke vær redd for å bytte ut din gamle hvis du finner et bedre tilbud.  

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste fritidsboligforsikring nå