• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Innbruddsforsikring

En innbruddsforsikring, også kjent som en tyveriforsikring, kan dekke tap som oppstår dersom forsikrede eiendeler stjeles, eller hvis de blir ødelagt ved et innbrudd. Inbruddsfrosikringen kan også være dekkende for en viss grad skade på bygning, eller hærverk i forbindelse med et innbrudd.

Mange typer innboforsikringer inkluderer gjerne avtaler for tap av verdi som følge av et innbrudd. Har du en innboforsikring kan den også dekke simpelt tyveri. Innbruddsforsikring kan du og få inkludert i andre typer forsikringer dersom du ønsker en kombinert forsikring.

Det er mulig å skaffe seg en innbruddsforsikring som privatperson, men mange forsikringsselskaper stiller også krav til innbruddsforsikring av ulike lokaler og bygg i næringslivet. Et forsikringsselskap kan faktisk også stille krav til en slik forsikring for andre typer boliger.

 

Derfor bør du ha innbruddsforsikring  

For de aller fleste vil det være en god idé å ha en solid innbruddsforsikring på plass. Uansett om det er snakk om å sikre sin private bolig eller en arbeidsplass. Alle typer boliger og bygg kan oppleve innbrudd og tyveri. Med en innbruddsforsikring vil du slippe å måtte betale høye summer for å få dine stjålne eiendeler erstattet. Du kan også unngå å måtte betale reparasjonskostnader etter hærverk ved et innbrudd.  

Det er ikke uvanlig at innbo eller bygg blir skadet ved et innbrudd. Skadene kan ende opp med å koste mye, alt ettersom hvordan innbruddet har blitt begått. I visse omstendigheter vil svært mye være skadet eller total-ødelagt. Er du så uheldig å oppleve et innbrudd, vil en innbruddsforsikring gjøre det lettere for deg å komme deg gjennom situasjonen i etterkant.  

 

Beste innbruddsforsikring  

Den beste innbruddsforsikringen for deg vil være den forsikringen som dekker det du har behov for. Mange forsikringsselskap tilbyr kundene sine å tilpasse innbruddsforsikringer etter deres ønsker. Dette kan gjøre det enklere for deg å få så mye som mulig ut av denne type forsikring.

 

Husk at de fleste forsikringsselskap kan bestemme visse sikkerhetsforskrifter som må følges for at din innbruddsforsikring skal være gjeldene. Man kan eksempelvis sette krav til den forsikrede om at dører og vinduer skal være låst og at nøkler skal oppbevares utilgjengelig for uvedkommende. Har du da glemt å låse døren, og et innbrudd skjer som følge av dette, kan det være din innbruddsforsikring ikke er gjeldene.  

 

Billig innbruddsforsikring  

Ønsker du å tegne en så billig innbruddsforsikring som mulig? Du kan få både billige og dyre innbruddsforsikringer fra forskjellige selskap. Å velge den billigste forsikringen er ikke alltid det lureste du gjør.

 

Hvor mye en innbruddsforsikring koster sier gjerne noe om hva den dekker. Er det veldig billig, vil den vanligvis ikke dekke altfor mye. Det er ofte lurere å velge innbruddsforsikring basert på innholdet i selve avtalen. Finn ut hva du trenger at en slik forsikring dekker, og pass på at den avtalen du velger overholder de viktigste punktene for deg.   

 

Innbruddsforsikring pris

Prisen på din innbruddsforsikring vil avhenge av flere ting. For det første kan prisen ofte stige dersom du vil at innbruddsforsikringen skal dekke mye. For det andre kan innbruddsforsikringsprisen også avgjøres av andre faktorer som forsikringsselskapet må ta hensyn til.

 

Et forsikringsselskap vil ofte vurdere hvor du bor, hva slags type bolig du bor i og hvor sikkert området rundt deg fremstår. For bedrifter vil de også vurdere andre sikkerhetstiltak. Noen forsikringsselskap kan faktisk insistere på at bedriften har installert en god innbruddsalarm, eller at det utføres andre sikkerhetsrutiner før bedriften blir forsikret.  

 

Skaff deg innbruddsforsikring nå

Vet du om din innboforsikring eller husforsikring inkluderer innbruddsforsikring? Eller om din bedrift er forsikret mot innbrudd? Undersøk hva du er forsikret mot. Dersom du oppdager at du ikke har en god innbruddsforsikring bør du absolutt vurdere å investere i en slik avtale. Sammenlign ulike tilbud fra forskjellige selskap, så finner du en innbruddsforsikring som passer deg.  

 

 

 

 

 

 

 

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste Innbruddsforsikring nå