• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Kapitalforsikring

En kapitalforsikring har mange navn. Noen kjenner denne type forsikring som en pensjonssparekonto eller investeringskonto, andre kaller dette for fondskonto, ekstrapensjon og lignende termer. En kapitalforsikring er en fellesbetegnelse på livsforsikringer hvor ytelsene kun blir utbetalt en gang, fremfor i porsjoner over lengre tid.

For mange er poenget med en kapitalforsikring en fleksibel sparemulighet, ikke nødvendigvis forsikringen i seg selv.

Derfor bør du ha kapitalforsikring  

En kapitalforsikring omfatter gjerne en dødsfallsforsikring, men brukes også av mange som en sparemulighet. Man kan investere i fond eller spareprofiler gjennom en kapitalforsikring, noe som gjør at man ikke eier aksjene eller aksjefondene selv. Sparekontoen blir heller knyttet il investeringsvalgene dine gjennom selve forsikringsselskapet.

Velger du å benytte deg av investeringsmulighetene du har i en kapitalforsikring, kan du få tilgang til spareprofiler som ikke finnes andre steder. For noen kan dette være lukrativt.

Likevel er det også greit å huske at som eier av en kapitalforsikring med investeringsvalg er du avhengig av at forsikringsselskapet du har denne forsikringen hos ikke går konkurs. Skjer dette vil du miste dine midler.

Beste kapitalforsikring  

Den beste kapitalforsikringen for deg vil avhenge av hva du ønsker å bruke denne typen forsikring til. Dersom du ønsker å investere gjennom forsikringen bør du kanskje velge en annen type, enn hvis du kun vil bruke forsikringen i seg selv.

Tenk deg nøye om før du bestemmer deg for hvilket forsikringsselskap du ønsker å kjøpe kapitalforsikring hos. Ulike selskap vil kunne tilby forskjellige forsikringer – både når det kommer til pris og innhold i forsikringen.

 

Billig kapitalforsikring  

Det finnes billige kapitalforsikringer og det finnes dyre kapitalforsikringer. For noen vil det beste valget kanskje også være det billigste valget, men slik er det ikke for alle. Husk at jo billigere din kapitalforsikring er, desto mer begrenset er den gjerne også.

Ønsker du deg en kapitalforsikring med god dekning og flere muligheter må du ofte betale noe mer. Finn alltid ut hva du trenger at din forsikring dekker, før du ser nyere på prismodeller og ulike tilbud. Da vil det være lettere å ta et helhetlig valg.

 

Kapitalforsikring pris

Prisen på en kapitalforsikring vil som sagt variere. Den kan være høy eller lav, alt ettersom hva du ønsker at forsikringen skal dekke – samt hvordan du ønsker å benytte deg av nettopp denne type forsikring.

Det er også vanlig at et forsikringsselskap vurderer eventuelle kunder, før de kommer med et pristilbud. Eksterne faktorer kan påvirke hvilken pris du må betale for din kapitalforsikring. Det er ikke uvanlig at selskapet både vurderer din alder, helse og ditt yrke – før du får et tilbud på kapitalforsikringspris.

 

Skaff deg kapitalforsikring nå

En kapitalforsikring kan komme godt med for flere. Er det første gang du skal investere i en kapitalforsikring gjelder det å bruke nok tid på å sammenligne ulike tilbud fra forskjellige forsikringsselskap. Kun da vil du være sikker på at den forsikringen du ender opp med tilfredsstiller dine ønsker og behov.

Har du allerede en kapitalforsikring kan det være greit å undersøke konkurrerende tilbud nå og da. Selv om du tegnet en god forsikringsavtale for noen år tilbake, betyr ikke det at du har det beste tilbudet tilgjengelig i dag. Undersøk derfor alltid forsikringsmarkedet jevnlig, og ikke vær redd for å bytte både forsikringstype og forsikringsselskap dersom du ser et bedre tilbud et annet sted.

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste kapitalforsikring nå