• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Hva er kjøretøyforsikring?

En kjøretøyforsikring er noe alle som eier et registrert kjøretøy trenger. Uten dette vil du få et daglig gebyrer så lenge kjøretøyet er uforsikret. Det finnes en rekke forsikringsselskap på markedet som tilbyr ulike kjøretøyforsikringer.

Noen selskap vil kun tilby forsikringer på de mest vanlige kjøretøyene som forsikring til bil, elbil og moped, mens andre har et langt bredere tilbud. Det finnes også forsikringsselskap som kun fokuserer på kjøretøyforsikringer.

Velger du et forsikringsselskap som kun opererer med kjøretøyforsikringer, kan det være du får visse fordeler og goder du ikke finner hos andre selskap. Slik selskap går ofte i samarbeid med andre organisasjoner og verksteder, noe som kommer kundene til gode. Dette kan innebære rabatter og ulike fordelsordninger.

Det behøver nødvendigvis ikke å være en fordel å gå for et selskap som kun vektlegger kjøretøy. De fleste forsikringsselskaper vil tilby ordninger for kjøretøy, men hvilke kjøretøy som kan bli forsikret varierer stort.

Av og til får du tilbud om en samlerabatt hvis du tegner flere forsikringer hos samme selskap, derfor kan det anbefales og først sjekke ut hvilke tilbud din nåværende forsikringsleverandør byr på. Etterpå kan du sammenligne disse vilkårene med andre selskap på markedet, men det er en fordel og ta samlerabatten med i beregningen her.

Beste kjøretøyforsikring

Hvilken ordning som er den beste kjøretøyforsikringen kommer helt an på hva du ønsker å forsikre. De fleste forsikringsselskap vil skreddersy ordninger som passer akkurat for deg, og dette gjør de ved å se på en rekke faktorer.

Hvor gammel bilen er og hvor langt den har kjørt har mye å si. Derfor vil det lønne seg å snakke med flere ulike rådgivere fra forskjellige selskap, før du eventuelt bestemmer deg for hvilken ordning som passer best for ditt kjøretøy og din økonomi.

 

Kjøretøyforsikring pris

For å den beste prisen på kjøretøyforsikring, kan det vært lurt å se på selskaper som kun fokuserer på kjøretøy. Vi ønsker selvfølgelig at de som hjelper oss skal sitte på mye kunnskap og erfaring om kjøretøy, og gjerne om det spesifikke merket eller modellen vi har. Husk alltid å se hva vilkårene dekker, og sjekk gjerne om de kan tilby stabile lave priser over tid.

Kjøretøyforsikringer gjelder ikke bare for privat- og personbiler. Det finnes mange selskap med gode forsikringsordninger for bedrifter. Mange bedrifter opererer i dag med firmabiler, og eier du mange av disse er det lurt å tenke nøye gjennom hvilken ordning du velger å gå for. Kjøretøyforsikring er spesielt viktig for de som eier mange bedriftsbiler. Her vil det lønne seg å finne de beste kjøretøyforsikringene til de beste prisene.

 

Billig kjøretøyforsikring

Vi ønsker selvfølgelig å finne en billig kjøretøyforsikring, men prisen burde ikke være det første du tenker på. Det viktigste er at vilkårene er gode og at forsikringen dekker deg om uhellet først skulle være ute. Det hjelper lite å ha en billig forsikring om den ikke sikrer deg for økonomiske tap.

Noen forsikringsordninger lover reparasjon med originale deler, noe som vil holde bilens verdi over tid. Hvilken kjøretøyordning som lønner seg økonomisk kan derfor variere stort, og det beste er å gjøre en grundig undersøkelse selv, for å så å sammenligne tilbudene.

Klar? Finn beste kjøretøyforsikring

Sammenlign KJØRETØYforsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste kjøretøyforsikring nå