• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Løsøreforsikring

Du har nok hørt om mange ulike forsikringer, men en løsøreforsikring er ikke like kjent. Denne forsikringen går under mange navn, blant annet eiendel- og inventarforsikring. Dette er en forsikring som i hovedsak er aktuell for bedrifter, og kan være ekstremt gunstig om skader skulle skje.

Har du en bedrift med mange dyre maskiner og annet utstyr, vet du nok at det fort kan bli dyrt om disse må på reparasjon. I tillegg kan skader på annet inventar eller varer være fellende, og ha stor innvirkning på inntektene. Det er her en løsøreforsikring kommer godt med.

Derfor er løsøreforsikring viktig

En løsøreforsikring kan være viktig for å gi deg en økonomisk sikkerhet. Ikke bare kan det bli dyrt for deg om dine maskiner blir ødelagt, men skulle det skje noe med et lager og varer, kan erstatningskrav fort bli dyre.

En ulykke som brann eller tyveri, kan fort stoppe opp virksomheten til din bedrift. Det tar ikke lang tid før produksjonen henger etter og da kan de økonomiske konsekvensene føre til mye tapt inntekt og potensielt tap av kunder.

Beste løsøreforsikring

Den beste løsøreforsikringen er en forsikring som dekker deg om det skulle oppstå brann eller andre ulykker. Her bør du se på hvilke risikoer som er aktuelle for din bedrift, samt også hvorvidt det er en risiko for at varer eller kundens eiendeler kommer til skade.

Den beste løsøreforsikringen finner du av å sammenligne tilbud fra ulike forsikringsselskap, og se hva dekningsgrader de har å tilby. Forhør deg gjerne hos flere selskaper, det er nemlig slik du får oversikten over hva markedet har å tilby.

Ta gjerne en titt på ulike forsikringsselskap sin nettsider for å få en oversikt over hva de vanligste dekningsområdene er. Finner du ikke det du leter etter, kan du kontakte rådgiverne for å høre om det er mulige å utvide dekningsområdene.

Billig løsøreforsikring

En billig løsøreforsikring trenger ikke være dårligere enn en dyr en. Men her gjelder det først og fremst å se på vilkårene og dekningsgraden. Husk at dette er forsikringen som skal hjelpe deg økonomisk om uhellet oppstår, og i det tilfellet vil du få den beste hjelpen du kan få.

Vi ønsker selvfølgelig å få de beste prisene som overhodet mulig, men her gjelder det å vite hvilke faktorer du ønsker å vektlegge. Er du usikker på hvilke scenarioer som blir dekt, kan du gjerne skrive ned spørsmål og stille disse til en rådgiver.

Løsøreforsikring pris

Prisen på løsøreforsikring vil variere alt ettersom hvor stor bedriften din er og hvilken industri du er i. Her er det mange faktorer som spiller inn, men forskjellige forsikringsselskaper vil gi ulike priser. Målet bør ikke være å få den billigste løsøreforsikringen, men heller den som gjør deg sterkest stilt om et uhell plutselig skulle skje.

En løsøreforsikring vil kunne hjelpe deg til å dekke skader din bedrift kan få på eiendeler. Uforutsette hendelser skjer stadig vekk, og en slik forsikring kan hjelpe deg økonomisk hvis uhellet først er ute. Ingen kan kontrollere tyveri, naturskader, brann eller andre ytre faktorer, men med en løsøreforsikring kan du føle deg hakket tryggere.

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste løsøreforsikring nå