• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Mopedforsikring

Som mopedfører møter du mange farer og risikoer daglig. Trafikken er ikke alltid like snill med mopedister, og skulle et uhell skje, er det ofte mopeden som får de største skadene. Skader på moped kan fort koste mye, uansett om mopeden i utgangspunktet var billig.

En mopedforsikring kan komme godt med når uhellet først er ute. Med en slik forsikring kan du få hjelp til å dekke eventuelle verkstedkostnader, samt økonomiske tap om mopeden mot formodning skulle blitt stjålet eller utsatt for hærverk. En forsikring er alltid personlig og her gjelder det å kartlegge egne behov så vel som egen økonomi.

 

Derfor er mopedforsikring viktig

En mopedforsikring er viktig for alle som bruker dette som et fremkomstmiddel. Det kan fort oppstå uhell i trafikken, og skulle du skade andre i en ulykke vil en mopedforsikring hjelpe deg med det økonomiske. Noen forsikringer gir deg også rettshjelp om det skulle oppstå uenigheter angående krasj og andre ulykker.

Andre ytre faktorer kan også utsette din moped. Dette kan for eksempel være brann og tyveri. Dessverre er det slik at mange mopedister opplever å få sitt kjøretøy stjålet, og da kan en mopedforsikring gi deg erstatning slik at du får kjøpt deg en ny moped. Tenk gjerne gjennom hvor utsatt du er for tyveri når du velger en forsikring.

 

Beste mopedforsikring

Den beste mopedforsikringen vil være en som dekker ytre faktorer som brann, naturskader og tyveri. I tillegg vil det være lurt å finne en mopedforsikring som dekker skader du kan påføre andre kjøretøy og personer i trafikken.

Det er lett å falle på en moped, særlig om værforholdene ikke er gode. Da kan det være lurt å finne en mopedforsikring som også dekker skader du kan påføre bygninger og andre eiendeler om du skulle krasje.

 

Billig mopedforsikring

En billig mopedforsikring burde ikke være det eneste du ser etter, men selvfølgelig har prisen mye å si. For å finne den billigste mopedforsikringen for akkurat deg, er det en god idé å kontakte flere ulike forsikringsselskap. På den måten får du skreddersydde tilbud du kan sammenligne.

Husk også å sammenligne vilkårene med prisen. Vær nøye på å lese gjennom hvilke dekksområder forsikringen har, og tenk gjerne gjennom hvor utsatt din moped er for ytre skader eller tyveri. Tar du dette med i beregningen er du på god vei til å finne den beste mopedforsikringen.

Mopedforsikring pris

Prisen på en mopedforsikring vil avhenge av hvilken dekning du går for, men kan variere stort alt ettersom hvilket forsikringsselskap du velger. Målet bør aldri være å finne den billigste forsikringen, men å finne en mopedforsikring med best pris sammen med gode vilkår er alltid lurt.

En mopedforsikring kan spare deg for mange økonomiske utgifter i fremtiden, og derfor bør ikke prisen være det eneste du vektlegger. Husk at en forsikring er et sikkerhetsnett, og vil være der for deg når du trenger det som mest. Derfor er det viktig å finne den mopedforsikringen som passer deg og dine behov – og har den en god pris er det et pluss.

 

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste mopedforsikring nå