• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Naturskadeforsikring

Husene våre her i Norge er ofte utsatt for mange ytre risikoer. Ingen kan kontrollere været, og i vår langstrakte land er det mange som opplever skader på hjem, knyttet til naturkreftene. Storm, flom og ulike skred er ikke uvanlig, og de kan forårsake stor skader på hus og hjem.

En naturskadeforsikring er en forsikring som redder deg i nettopp disse tilfellene. Dette er en forsikring som er knyttet til brannforsikringer på innbo og fast eiendom. Dette er en unik forsikring som er litt annerledes enn andre, fordi den er solidarisk innenfor Norge og alle betaler lik egenandel.

 

Derfor er naturskadeforsikring viktig

Naturskadeforsikring er veldig viktig for oss som bor i Norge. Her har vi ofte ekstremvær og vi bygger gjerne hus og hytter i terreng som er utsatt for skader fra naturen. Storm kan gjøre mye skade, og dette er noe vi ofte opplever på høsten. Flere og flere opplever skader på hjem som følge av naturens krefter.

Ulike typer skred er heller ikke uvanlig. Dette kan være både stein-, leir-, jord-, og snøskred. De som bor helt Nord i landet vårt er gjerne mer utsatt for akkurat snøskred, men andre typer skred kan forekomme hvor som helst, og er ofte knyttet til regn.

 

Beste naturskadeforsikring

Den beste naturskadeforsikringen vil variere alt ettersom hvilken risiko dine eiendommer har. Etter loven skal en naturskadeforsikring blant annet dekke jordskjelv, skred, flom og stormflo. Men noen forsikringer har ulike vilkår når det kommer til hvor ekstremt været må være før du får erstatning.

For å få den beste naturskadeforsikringen bør du sjekke disse vilkårene når du ser etter andre forsikringer. Ettersom denne forsikringen kommer sammen med brannforsikring, kan det være lett å glemme at du også bør se hva dekningsområder naturskadeforsikringen har.

 

Billig naturskadeforsikring

Ettersom alle må betale den sammen prisen når det kommer til egenandel på naturskadeforsikring, er det vanskelig å beregne hva som er en billig forsikring her. Det du kan gjøre er å kartlegge behovene for dine eiendommer, for så å sjekke de ulike vilkårene.

Her gjelder det altså å finne en gode brannforsikring eller boligforsikring, også deretter sammenligne de ulike vilkårene når det kommer til naturskadeforsikringen. Det er lurt å kontakte flere ulike selskaper og sammenligne disse tilbudene. Husk også å vektlegge hvilket miljø du bor i, og hva værforholdene pleier å være.

 

Naturskadeforsikring pris

Prisen på Naturskadeforsikring vil i teorien være likt for alle. Det som kan skille seg ut her, er forsikringen som kommer med. Vi ønsker alltid å finne de beste tilbudene, og ingen vil betale mer enn hva de behøver. Søk derfor gjerne etter hjelp hos flere ulike selskaper, slik at de kan skreddersy et tilbud som passer perfekt for deg og din bolig.

Noen forsikringer er viktigere enn andre, og en naturskadeforsikring er absolutt høyt på listen over hva vi trenger som Nordmenn. Våre eiendommer er utsatt for en rekke naturkrefter året rundt, og skulle uhellet først skje, er det godt å vite at noen står klar til å hjelpe oss med de økonomiske utgiftene.

 

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign Naturskadeforsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste Naturskadeforsikring nå