• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Forsikring til sykkel

Sykling har blitt en veldig populær hobby de siste årene. Hvis du er en sykkelentusiast så vet du nok at dette ikke akkurat er en billig hobby. En god sykkel kan være like mye verdt som en moped – om ikke mer. Derfor skulle det bare mangle at det finnes gode forsikringsordninger der ute, også for sykler.

En sykkel kan være veldig kostbar, men det skal gjerne ikke så mye til før den kan få skader og bli ødelagt. Det er ikke alle steder som egner seg like godt til sykling, og kommer du fra et lite sted, er ofte sykkelstiene dårlige og lite vedlikeholdt. Kollisjoner og utforkjøring er ikke sjeldent når det gjelder sykler, og dette kan føre til store skader på sykkelen.

Dessverre er det også slik at sykler hyppig er utsatt for både tyveri og hærverk. Det er ikke alle som bor på en slik måte at de kan beskytte sykkel skikkelig over natten. Med en sykeforsikring kan du føle deg trygg på at om noen skulle stjele din sykkel eller gjøre hærverk mens den er parkert, har du et sikkerhetsnett som vil hjelpe deg med det økonomiske.

Med en sykkelforsikring kan du føle deg litt tryggere når du er ute å farter. Dette er spesielle forsikringsordninger som er skreddersydd for syklister. Skulle du havne i ulykka er det godt å vite at en forsikring kan bistå og hjelpe deg til å dekke de økonomiske utgiftene som kommer av å sende sykkel på reparasjon.

Billig sykkelforsikring

Det er finnes mange forsikringsselskaper som tilbyr billige sykkelforsikringer. Selv om det kan være fristende å gå for det første og beste tilbudet, bør du holde hodet kaldt og se på mulighetene dine.
 
En sykkelforsikring bør ha gode vilkår, og helst bør den kunne erstatte hele sykkelens verdi. Du ønsker selvfølgelig at sykkelforsikringen skal være billigst mulig, men dette bør ikke være på bekostning av vilkår og dekning.

Er du eier av en spesielt kostbar sykkel bør du se på ulike tilbud og deretter sammenligne disse. Før du velger en billig sykkelforsikring bør du tenke over hvordan du bruker sykkelen og hvilke risikoer den blir utsatt for. Det er flere faktorer som spiller inn, og her gjelder det å kartlegge hvor mye sykkelen blir brukt, i hvilke terreng den blir brukt og selvfølgelig ­– hvilken verdi sykkelen har.

Beste sykkelforsikring

For å få den beste sykkelforsikringen bør du søke rådgivning fra ulike selskap. Du kan bli overrasket over hvor forskjellige og ulike både vilkårene og prisene kan være. Det er ingen fasit på hva den beste sykkelforsikringen er, disse blir nemlig skreddersydd etter dine behov og sykkelens verdi. Her bør du heller fokusere på og finne en ordning som passer på din sykkel og din økonomi.

Er du eier av en el-sykler kan det være lurt å sjekke hvilke selskap som har egne ordninger for deg. En slik forsikring kan nemlig variere fra vanlige sykkelforsikringer, ettersom en el-sykkel har andre forutsetninger. Her bør du se om forsikringen dekker skader som kan forekomme av ytre årsaker som vær og vind.

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste sykkelforsikring nå