• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Forsikring til tilhenger

Tilhenger er et meget praktisk verktøy å bruke for å frakte gjenstander fra A til Å. Disse kan for eksempel brukes når vi mennesker skal flytte, men de brukes også av alt fra båteiere til hesteoppdrettere. Bruksområdene er mange, men en ting har alle til felles: Det er alltid en liten risiko knyttet til dette med tilhenger, selv om ansvarsforsikringen dekker noe av det.

Har du bilforsikring, vil nemlig ansvarsforsikring dekke skader som tilhenger skulle påføre andre i trafikken. Faller den av bilen og skader andre, dekker altså forsikringen dette. Men hva med alt det andre som kan skje med selve tilhengeren og gjenstandene? Nettopp dette er tilhengerforsikring egnet til. I denne artikkelen ser vi nærmere på tilhengerforsikring.

Beste tilhengerforsikring

En god tilhengerforsikring sørger for at du får dekket utover det ansvarsforsikringen din dekker. Her er for eksempel en full dekning av de gjenstandene som er i tilhengeren din viktig å ha. Skulle for eksempel brann, lynnedslag, eller andre naturkatastrofer ramme innholdet i tilhengeren, er det kjedelig at bilforsikringen ikke dekker dette. Mange tror jo tross alt også at dette er tilfellet.

Med den beste tilhengerforsikring tegnet før turen, kan du sikre alt fra selve lastingen, til transporten på veien, og til og med om brann eller tyveri skulle forekomme på kvelden. Det koster deg dessuten også veldig lite, samt at egenandelen her kan drives ganske langt ned også. Alt i alt lønner den beste tilhengerforsikring til ditt bruk seg mest sannsynlig, da du kan fjerne en ekstra risiko.

Billig tilhengerforsikring

Billig tilhengerforsikring får du mest effektivt gjennom å sammenligne de mange alternativene som finnes der ute. De fleste store forsikringsselskap har både bilforsikring og tilhengerforsikring i sin portefølje. Din jobb blir da å sammenligne de ulike aktørene for å se hvem som tilbyr det beste alternativet. Her er ikke nødvendigvis billig tilhengerforsikring det samme som rimelig.

Rimelig tilhengerforsikring er nemlig bare den laveste prisen, mens billig nok må regnes som den som dekker mest mulig kostnader ved et uhell. Du kan tross alt velge en tilhengerforsikring som for eksempel ikke dekker brann, men dersom en dekning av dette bare vil koste deg noen kronestykker ekstra hos et annet forsikringsselskap, er nok sistnevnte et bedre valg til syvende og sist.

Hva koster det?

Tilhengerforsikring pris kommer an på hvor stor verdi selve tilhengeren samt verdiene har. Din tidligere skadehistorikk, området du bor i, alder, og andre faktorer regnes også inn. Selvfølgelig er det også en forskjell fra selskap til selskap, slik at den tidligere nevnte sammenligningen er lur å gjøre her.

Egenandelen vil for de fleste være det viktigste i henhold til tilhengerforsikring pris. Dette er altså summen en må dekke på egenhånd dersom ulykken skulle inntreffe. Denne havner vanligvis på rundt 5,000 kr, da selvfølgelig avhengig av tilhengerens verdi og transporten.

Sammenlign og finn din tilhengerforsikring!

For at du skal finne beste tilhengerforsikring, er det viktig å se seg litt rundt. Disse vil uansett for det meste være rimelige, men det lønner seg alltid å sammenligne forsikringer. Da kan du i lengden spare større summer, og du kan dessuten vite at du har gjort det beste valget mulig.

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste tilhengerforsikring nå