• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Tyveriforsikring

Tyveriforsikring er viktig å ha for å dekke seg og sine mot tyveri av verdifulle gjenstander. Dessverre er det slik at flere tusen blir utsatt for tyverier årlig, da både små og store verdier. Det er ingenting som er kjedeligere enn å bli frastjålet ting, spesielt når de holder både en høy økonomisk og sentimental verdi. Selv om anmeldelser kan hjelpe, hender det ofte at folk aldri får ting igjen.

Det er nettopp i slike tilfeller at tyveriforsikring er så viktig å ha. Da kan en nemlig sikre seg det at selv om tyven får med seg byttet, vil du kunne dekkes økonomisk av forsikringen. Dette kan være helt essensielt for din økonomiske situasjon dersom tyven stjal for eksempel lommeboka di mens du var på tur. I denne artikkelen skal vi se nærmere på tyveriforsikring og hva dette innebærer.

Beste tyveriforsikring

Dersom du skal sikre deg den beste tyveriforsikring, er det viktig å identifisere dine behov først og fremst. Her er det selvfølgelig lurt å avklare nøyaktig hva du ønsker forsikring mot tyveri for. Enkelte ønsker dette for sine reiser, mens andre ønsker tyveriforsikring rettet mot hjemmet. Det kan også kjøpes tyveriforsikring mot noe så spesifikt som for eksempel din tilhenger.

NB! Merk at du kan ha forsikret innboet ditt ved tyveri dersom du har valgt en av de beste innboforsikringene i markedet.

Merk derimot at tyveriforsikringen gjerne da er innlemmet i disse forsikringene. Det vil si, kjøper du en helt generell reiseforsikring, er sjansene store for at forsikringen vil dekke deg mot tyverier. Den beste tjenesten du kan gjøre deg selv for å finne en god tyveriforsikring, er å lese gjennom vilkårene på de forsikringene du har, slik at du sikrer deg at disse dekker de behovene du faktisk har.

Billig tyveriforsikring

Dersom du ønsker billig tyveriforsikring, vil de fleste forsikringsselskap la deg velge noenlunde mellom forskjellige dekninger. Her kan du for eksempel ved bilforsikring velge kun delkasko, en forsikring som dekker blant annet tyveri og brann. Siden du altså ikke kan velge tyveri helt alene, er dette det nærmeste du vil kunne komme en helt konkret tyveriforsikring.

Merk at du ikke bør blande rimelig og billig her. Der rimelig bare er den laveste prisen mulig for forsikringen, er billig tyveriforsikring den løsningen som gir deg mest verdi for pengene. Kan du få lagt til skadeforsikring i tillegg til tyveri bare for noen hundrelapper ekstra i året, er dette tross alt en billig forsikring. Det kan være til tross for at den altså prismessig er dyrere enn andre alternativer.

Sammenlign og finn forsikring!

Pris på tyveriforsikring avhenger helt av hva slags tyverier du ønsker å forsikre deg mot. Kjøper du bilforsikring til en dyr og ny bil, vil for eksempel tyverikomponenten av forsikringen være mye dyrere enn ved forsikring av tyveri på reise. Det er dermed først og fremst viktig å bestemme seg for hvilket behov en har.

Deretter kan en fastsette hvilke leverandører som tilbyr akkurat den dekningen du ønsker. Videre bør du til slutt sammenligne på pris, da tyveriforsikring pris kan variere bredt fra selskap til selskap. Først når du har sammenlignet skikkelig, kan du si deg fornøyd med valget ditt!

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign TYVERIforsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste Tyveriforsikring nå