• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Verdisaksforsikring

En verdisaksforsikring er en måte å forsikre disse eiendelen. Dette kan for eksempel være et dyrt høreapparat og bunader. Noen av oss har hobbyer som gjerne koster litt ekstra som skyting eller golf. Utstyret her kan være dyrt, men med en forsikring kan vi føle oss litt tryggere når vi reiser rundt med dette.

Vi har alle eiendeler og verdier vi er ekstra glad i. Disse ønsker vi gjerne å passe godt på og forsikre på best mulig måte. Noen av våre mest verdifulle eiendeler tar vi gjerne med oss når vi er på farta, og da er det godt å vite at disse er trygge.

Noen arbeider gjerne hjemmefra eller som frilanser, og i den forbindelse har lagt litt ekstra midler ned i utstyr som PC, data- og fotoutstyr. For noen er dette eiendeler de behøver for å utføre jobben sin og for å ha en inntekt. Med en verdisaksforsikring kan disse menneskene trygt reise rundt og utføre oppdrag.

 

Derfor er forsikringen viktig

En verdisaksforsikring kan være viktig for de som eier spesielt verdifulle eiendeler. Mange i Norge har for eksempel en bunad, og denne kan ha både stor økonomisk og sentimental verdi. Dette er også et plagg som lett kan bli skadet, og da vil en verdisaksforsikring hjelpe deg med de økonomiske utgiftene.

Data og PC-utstyr kan være dyrt nok i seg selv, og det er ofte ikke billig å sende disse på reparasjon. Dette er utstyr mange av oss bruker daglig, og noen er helt avhengig av disse for å ha en inntekt. Med en verdisaksforsikring kan vi føle oss litt tryggere, og få hjelp til å dekke utgiftene som kommer av å måtte reparere teknologien vår.

Når det kommer til syklister, har de mange muligheter for å forsikre sin verdifulle sykkel. Sykling er en populær, men dyr hobby. En sykkel er også ofte utsatt for både tyveri og hærverk, og det skal ikke mye til før et lite fall kan gi store skader på sykkelen.

Bilister er ikke alltid like hensynsfulle når de møter syklister på veien, og sykkelen er derfor stadig utsatt for kollisjon og utforkjøring. Noen forsikringsselskaper har sykkel som dekningsområde under sine verdisaksforsikringer, og dette kan være lurt å tenke på for de som er ekstra glad i sykkelen sin.

 

Billig verdisaksforsikring

Er du ute etter en billig verdisaksforsikring, burde du først og fremst sjekke tilbudene til flere forskjellige forsikringsselskap. Prisen på en verdisaksforsikring varierer stort, og her er det mange faktorer som vektlegger hva det endelige beløpet vil komme på.

Velger du å forsikre dyre gjenstander, sier det seg selv at forsikringen kommer til å koste mer enn hvis du forsikrer billigere eiendeler. Men en verdisaksforsikring til en billig penge er helt mulig å oppnå, så lenge du gjør grundig undersøkelse. Har du allerede en verdisaksforsikring, kan det være lurt å se om vilkårene fortsatt er like gode som de var før.

Kontakt gjerne flere ulike forsikringsselskaper og be om å få et skreddersydd tilbud fra dem. Når du har fått disse, kan du sette deg ned og sammenligne både pris og dekningsområder. Her er det viktig å vektlegge vilkårene. Tenk gjerne gjennom hvilke vilkår du helst vil ha, dette kan for eksempel være dekking av tap, tyveri og skader, eller hærverk. Sjekk også hvilke type skader som er aktuelle.

En verdisaksforsikring som er billig for deg, kan være dyr for naboen. Her spiller personlig økonomi en stor rolle, og det er derfor ikke lett å fastslå akkurat hva en billig forsikring er. Sammenligner du ulike tilbud kan du selv velge hva som passer best for din prisklasse.

 

Beste verdisaksforsikring

Den beste verdisaksforsikringen, vil være en som dekker dine behov og vilkår. Her bør du tenke over hva risiko du utsetter dine eiendeler for, og dermed sjekke hvilke forsikringsselskap som dekker disse tapene eller skadene.

Er du for eksempel fotograf og reiser mye rundt på oppdrag, vil det kanskje være lurt å finne en forsikring som dekker tyveri, tap og andre skader på kameraet. Det er fort gjort å miste et kamera i bakken, men skadene kan likevel bli store. Bruker barnet ditt en PC til skolearbeid, kan det være lurt å se om forsikringen dekker eventuelle skader utenfor hjemmet.

Her gjelder det altså å gjøre en egenvurdering av risiko, og dermed kartlegge hva du egentlig er på jakt etter. Hvis du synes det er vanskelig å gjøre en slik beregning, kan du gjerne kontakte veilederne som jobber i selskapene som tilbyr verdisaksforsikring.

Ofte har disse veilederne lang erfaring, og kanskje har de arbeidet med mennesker som er i en lik situasjon som deg. Da vil de kunne gi deg gode råd og tips, og gjerne hjelpe deg med å evaluere hvilke risikoer du utsetter dine verdisaker for. I tillegg kan de komme med råd om hvordan du unngår skader og tap i utgangspunktet.

 

Hva kan jeg forsikre?

Hva du kan forsikre kommer helt an på hvilket forsikringsselskap du velger. Her gjelder det å lese nøye gjennom vilkårene, og gjerne ta kontakt med rådgiverne om du er usikker. Av og til er det mulig å utvide dekningsområdene hvis dette er ønskelig. Det finnes likevel noen eiendeler som de fleste forsikringsselskaper dekker.

De aller fleste verdisaksforsikringene vil kunne dekke skader på bunad, diverse teknologi, hobbyutstyr og verdifulle smykker eller klesplagg. Har du et verdifullt smykke kan det være lurt å kontakte forsikringsselskaper for å dobbeltsjekke at dette går under deres forsikring.

Finner du ikke en verdisaksforsikring som dekker den eiendelen du er ute etter å forsikre, kan det være lurt å sjekke ut flere selskaper. Forskjellige selskaper vil ha ulike forskningsområder. Har du et ønske om å dekke flere eiendeler, kan det være en god idé å gå for et og samme forsikringsselskap.

Når det kommer til verdiforsikring må du ofte forsikre gjenstandene hver for seg. Men noen selskaper tilbyr det som kalles for en samlerabatt. Her får du rabatter på hele forsikringsbeløpet jo flere forsikringer du har hos dem.

 

Sammenlign verdisaksforsikringer nå!

Har du eiendeler du er ekstra glad i, kan en verdiforsikring være et lurt valg for deg. Mange eier verdifulle eiendeler de er ekstra redd for, og som de ofte tar med seg ut av sitt eget hjem. Da er eiendelene utsatt for både tyveri, hærverk og skader, men en verdisakforsikring kan hjelpe deg om uhellet først skulle skje.

Reiser du mye utenfor landegrensene, kan det være en god å idé å sjekke at forsikringen dekker skader skjedd i utlandet. Det er alltid viktig å lese nøye gjennom vilkårene, men en rådgiver kan også være til god hjelp om du har spesielle spørsmål angående dekningsområder og skader.

En verdisaksforsikring kan være noe for alle, og trenger ikke være forbeholdt de som har dyr elektronikk og annet verdifullt utstyr. De aller fleste av oss har enten bunader, smykker eller andre eiendeler vi gjerne har arvet. Dette er eiendeler som også ofte har en sentimental verdi, og skulle gjenstanden bli skadet, kan en verdisaksforsikring hjelpe med de økonomiske utgiftene.

For å finne den beste verdisaksforsikringen for deg, er det flere grep du kan ta. Få gjerne en oversikt over hva markedet har å tilby på nett, men husk at en rådgiver er den eneste som kan gi et konkret tilbud. Da vil du få skreddersydde tilbud laget akkurat for deg.

 

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste Verdisaksforsikring nå