Slik får du billigere bilforsikring

billigere bilforsikring

Det er lett for å ta det første og beste. Spesielt når alternativet er å saumfare internett, ta opp telefonen og sitte i kø hos forskjellige tilbydere. Forsikringtest.no hjelper deg med å sammenligne bilforsikringer. Dette gjør du via å fylle ut et skjema, deretter vil forsikringsselskapene kontakte deg med sitt beste tilbud. Tjenesten er helt gratis og 100% uforpliktende.

Billigere bilforsikring på under 3 minutter

Vi ønsker å hjelpe når du ser etter billigste og beste bilforsikring. Bilforsikring med vilkår og priser er komplisert sammensatt. Det avhenger av bil, modell, demografi, erfaring og geografi. Hos oss kan du enkelt sammenligne tilbud og dekninger fra forsikringsleverandørene. Dette gjøres ved en enkel, men effektiv anbudstjeneste.

Etter at du har fylt ut skjema for sammenligning av bilforsikring vil forsikringsselskapene kontakte deg med sitt beste tilbud. Selskapene vet at de konkurrerer om ditt kundeforhold og er dermed nødt for å gi deg sine beste tilbud.

Forsikringtest.no hjelper månedlig tusenvis av nordmenn med å sammenligne forsikringer. Vi lar deg helt enkelt motta tilbud fra flere aktører ved å kun fylle ut et skjema. Informasjonen i skjemaet vil være nok til at forsikringsselskap skal kunne prise tilbudet.

Slik går du fram


1. Velg de forsikringene du ønsker tilbud på

2. Motta og sammenlign tilbud – Helt gratis

3. Takk nei til alle tilbud – eller takk ja til et du syntes var bra.

Det skal ikke koste penger å spare penger!

Vi har holdt tjenesten gratis. Det skal nemlig være gratis å spare penger, ellers forsvinner hele meningen med en sammenligningstjeneste. Det er også helt uforpliktende å motta tilbud. Finner du ikke noe du likte, så trenger du heller ikke bytte forsikringsselskap.

Nesten garantert en billigere bilforsikring

Vi kan nesten garantere deg en billigere bilforsikring ved bruk av vår tjeneste. Dersom du ikke får en bedre pris enn dagens, så vil du få bekreftet at du har en god forsikringsavtale.

Visste du at over en halv million nordmenn bytter forsikringsavtale årlig?

Det er et stort antall, men det er ikke særlig merkelig. Det lønner seg nemlig å bytte forsikringsavtale. Det er fryktelig mye å spare på å bytte forsikringer. I tillegg er det svært enkelt ettersom at den nye forsikringsleverandør ordner alt for deg.

Flere selskap leverer billige bilforsikringer nå enn før

Stadig flere forsikringsselskapet etablerer seg i Norge. Dette gjør at de eksisterende større selskapene er nødt til å redusere prisene sine for bilforsikringer. Ved å sammenligne disse opp mot hverandre vil man enkelt kunne oppnår en billig bilforsikring som også er bra.

Sammenlign og få en god og billig bilforsikring i dag

  1. Fyll ut sammenligningsskjema
  2. Velg forsikringer du ønsker tilbud på
  3. Motta tilbud – takk nei til alle, eller ja til et du syntes er bra.

Sammenlign bilforsikringen din her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *