DNB forsikring

Vi har alle ulike krav og prioriteringer når vi ser etter forsikringsselskap. Det viktig å vite at våre verdier er sikret, både når det gjelder faste eiendeler som hus og båt, men også de personlige eiendelene vi tar med oss når vi drar på ferie. En forsikring er et sikkerhetsnett, og det er mange alternativer og pakker å velge fra.

For noen er det viktig at aktøren er veletablert og stor på markedet – hvis du er en av dem så kan en forsikringsordning i DNB være et godt valg. Dette er et konsern de aller fleste av oss har et forhold til, og her tilbys det både privatforsikringer og forsikring gjennom arbeidsgiver. Og jo flere skadeforsikringer du har, jo mer rabatt er det å hente. Er du interessert i hva DNB kan tilby av forsikrings alternativer bør du lese videre.

 

Om DNB Forsikring

DNB tilbyr forsikringer levert av Fremtind Forsking, dette selskapet er et resultat av fusjonen mellom SpareBank1, DNB Forsikring og Skadeforsikring. DNB har forsikringsordninger for både privatpersoner og bedrifter, derfor er det ikke uvanlig at mange er forsikret gjennom arbeidsgiveren sin så vel som privat i DNB.

 

Slik fungerer DNB Forsikring

 Forsikringene du får gjennom DNB er levert av Fremtind Forsikring, dette er ordning som gjør at DNB kan overføre dine opplysninger til Fremtind for å beregne en pris og gi deg et skreddersydd tilbud. Her tilbys det i hovedsak fem ulike ordninger: Reiseforsikring, bilforsikring, innboforsikring, husforsikring og livsforsikring.

 

Disse kan du enkelt bestille i nettbanken, og velger du minst tre forsikringer vil du få en samlerabatt og et billigere tilbud. Du trenger ikke være kunde hos DNB for å få en prisberegning på deres forsikringer, du kan enkelt benytte både kodebrikke eller Bank ID fra din nåværende bank.

 

Sammenligning med konkurrentene

Med så mange muligheter og ulike tilbydere, kan det være vanskelig å bestemme seg hvor hvilken forsikringsleverandør du skal velge. En stor fordel med DNB er at de er det største finanskonsernet i Norge, noe som er et kvalitetsstempel i seg selv.

DNB tilbyr også en unik ungpakke for de mellom 18 og 34 år. Dette er en pakke som dekker både innbo og reise, og er et populært valg for unge som ikke har samboer eller barn, og som planlegger kortere reiser. Er du en ung sykkelentusiast vil du nok sette pris på at sykkelen din er forsikret for opptil 30 000 kroner i denne ungpakken.

 

Konklusjon

Det er ikke uten grunn at det norske folk har en stor tillit til DNB. Som det største finanskonsernet i Norge ønsker de kun å gi sine kunder de beste vilkårene, også når det gjelder forsikring. Er du usikker på hvilken forsikringsleverandør du bør velge, er DNB et trygt og sikkert valg.

 

Spesielt populært er «Ungpakken» som er skreddersydd for den yngre andelen av befolkningen som enda ikke har etablert seg. Uansett hvilken forsikringstype du leter etter, kan du være sikker på at DNB har noe som passer for deg.

 

Forsikringer hos DNB Forsikring

 • Reiseforsikring, bilforsikring, innboforsikring, husforsikring og livsforsikring.

 

 

forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
DNB forsikring erfaringer
dnb forsikring

Name: DNB forsikring

Description: DNB kan skilte med mer enn 190 års finanserfaring, og det hele startet med Christiania Sparebank i 1822. Siden den gang har konsernet vokst, og i dag er DNB ASA det største finanskonsernet i Norge. Dette er en bedrift som har mange kontaktpunkter mot Norges befolkning, og dette er et ansvar de tar alvorlig. DNB spiller en sentral rolle i samfunnet vårt, og ønsker gjennom sine forsikringsordninger å sikre det norske folk sine verdier.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Dronning Eufemias gate 30, 0191 Oslo
 • Facebook: https://www.facebook.com/dnb
 • Åpningstider: Hverdager 09:00 – 15:30
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending