Nordea forsikring

En god forsikring er en viktig og grunnleggende del av din økonomiske trygghet. Forsikringer fungerer som et sikkerhetsnett, og vil være der til å hjelpe deg gjennom vanskelige tider. Uansett om dette gjelder økonomiske skader på eiendeler, eller problemer med liv og helse. En forsikring er viktig del av vårt liv, og da vil vi gjerne vite at vi får de beste vilkårene til den beste prisen.

Vi skal nå se nærmere på hvilke forsikringsordninger Nordea kan tilby sine kunder. Dette er et ledende finanskonsern i Norden, og vi skal se om dette reflekteres i deres tilbud av forsikringer.

Om Nordea forsikring


Som privatkunde får du gode tilbud på personforsikringer og skadeforsikringer. I tillegg kan du føle deg litt tryggere i viten om at Nordea er der for deg hele tiden, og at de alltid tilgjengelig for rådgivning – uansett når på døgnet du måtte trenge det.

Nordea samarbeider blant annet med Gjensidige, og sammen har de skapt reiseforsikringer med ekstremt gode vilkår. En reiseforsikring fra Nordea sikrer deg ikke bare når du er på reise, men også i fritiden. Dette kan for eksempel være når du er på vei til og fra jobb. En slik ordning kan gjelde hele familien, men også være forholdet kun én person om dette er ønskelig.

 

Slik fungerer Nordea

I tillegg til reiseforsikringer kan du få gode tilbud på forsikringer som dekker deg og hele din familie. Dette kan være nødvendig hvis dere skulle oppleve sykdom, ulykke eller død. Nordea skinner særlig på sine kjøretøy-ordninger. De vet at selv den minste skaden kan gi dyre regninger på verksted, og derfor har de ordninger som skal hjelpe deg å dekke disse økonomiske tapene.

Kunder har også mulighet til å forsikre huset, hytten og sitt innbo. Med en slik ordning kan du sove litt bedre om natten, med tanken om at Nordea vil være der om noe skulle skje. Hus og innboforsikringer har veldig gode vilkår, og er en trygg forsikring de fleste burde skaffe seg.

Et kjæledyr kan være en like stor del av familien som alle andre, men skulle dyret bli syk, kan regningene fort bli dyre. Selve veterinær timen kan være dyr i seg selv, og skulle den firbeinte ha behov for operasjon eller medisiner kan kostnadene bli høye. Nordea har gode forsikringsordninger for dyr, og dette er absolutt noe du burde se nærmere på om du vurderer å skaffe deg et kjæledyr.

 

Sammenligning med konkurrentene

Nordea er et velkjente merkenavn som i seg selv skaper mye tillit. Her vet kunder at de får gode vilkår og trygge rammer, men selskapet har også andre faktorer som gjør at de skiller seg fra konkurrentene.

Nordea samarbeider nemlig tett med Gjensidige, et av ledende forsikringsselskap i Norden. Sammen har de skreddersydd et bredt utvalg av forsikringsprodukter til særdeles konkurransedyktige priser. Her blir du tilbud innovative løsninger som er enkle å ta i bruk. Rådgiverne er dyktige og har lang erfaring fra forsikringsbransjen. Deres øverste prioritert er at kundene skal føle seg trygge.

 

Konklusjon

Nordea sitt samarbeid med gjensidige åpner muligheten for en helhetlig økonomisk rådgivning. Du blir tilbudt forsikringer skreddersydd for deg, med din økonomi og trygghet i tankene. Velger du flere skadeforsikringer får du også inntil 18 % rabatt, noe som kan lønne seg i lengden. Nordea har flere gode forsikringsordninger som alle er trygge og veldig gode.

Forsikringer hos Nordea

 • Kjøretøy, reise, hjem og innbo, familie, skadeforsikring og bedriftsforsikring.
forsikringtest logo
 • 100% Uforpliktende & Gratis
 • Forsikringsselskapene kjemper om deg
 • Spar penger og tid

Slik får du de beste forsikringene!

 1. Fyll ut ett skjema (det tar 1 minutt)
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskap
 3. Takk nei til alle – eller ja til et tilbud du syntes er bra!
Få tilbud på forsikring nå
Nordea forsikring erfaringer
Nordea forsikring

Name: Nordea forsikring

Description: Gjennom 200 år har Nordea arbeidet med bankvirksomhet. De ønsker å gjøre en forskjell, både for kundene sine og lokalsamfunnene. Dette vil de oppnå med den brede fagkunnskapen og erfaringen de har opparbeidet seg gjennom sine år som en av de største bankene i Europa.

Kundeservice

Kontakt:

 • Adresse: Essendrops gate 7, 0368 Oslo
 • E-post: Kontaktskjema på nettsiden
 • Facebook: https://www.facebook.com/Nordea
 • Åpningstider: Hverdager 07:00-17:00 Helg døgnåpent
 • Kundeservice
 • Skadeoppgjør
 • Priser
User Review
 • Sending
  Kundeservice
 • Sending
  Skadeoppgjør
 • Sending
  Priser
Comments Rating 0 (0 reviews)

Leave a Reply

User Review
 • Kundeservice
  Sending
 • Skadeoppgjør
  Sending
 • Priser
  Sending