Billig bilforsikring under 25 år

billig bilforsikring under 25 år

Bilforsikring er generelt sett dyrt. Spesielt når du er ung. Dersom du er ute etter bilforsikring og er under 25 år har du kommet til rett sted.

Noen måter å få billigere bilforsikring når du er under 25 år

Vi hjelper deg når du er ute etter å finne en billig bilforsikring. Det er en stor jobb å finne den bilforsikringen som har beste vilkår og priser. Dette ettersom at man må sammenligne priser og dekninger på grunnlag av både hvor du bor, din skadehistorikk, din alder, hvor lenge du har kjørt, hvilken bil du har, kilometerstand, årlig kjørelengde med mer. Når du er under 25 år er bilforsikringen også generelt sett dyrere. Dette er fordi du ikke har opparbeidet deg den historikken forsikringsselskapene ønsker for å gi beste vilkår

Her gir vi deg noen enkle måter å kjapt oppnå billigere bilforsikring når du er under 25 år.

Sammenlign priser og tilbud

Det finnes over 20 forsikringsselskap i Norge. Tilbudene har store sprik, og skiller seg stort fra et selskap til et annet, dette gjelder spesielt for forsikringer med høy pris som et grunnlag. Derfor bør du som er under 25 år alltid sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskap når du skal finne en billigst mulig bilforsikring.

Vi hjelper månedlig tusenvis av unge trafikanter med å helt gratis og uforpliktende sammenligne tilbud fra relevante forsikringsselskap.

Innhent tilbud fra flere forsikringsselskap her

Tjen bonus på bilforsikringen din

En annen måte å oppnå billigere bilforsikring for deg under 25 år er å arbeide opp bonusen din. Ved førstegangskjøper av bilforsikring vil du kunne forvente 20% startbonus på prisen. Deretter vil bonusen øke gradvis år for år, så lenge du unngår skader.

Forsikringtest.no hjelper månedlig tusenvis av nordmenn med å sammenligne forsikringer. Vi lar deg helt enkelt motta tilbud fra flere aktører ved å kun fylle ut et skjema. Informasjonen i skjemaet vil være nok til at forsikringsselskap skal kunne prise tilbudet.

Sammenlign og bytt bilforsikringsleverandør ofte!

Ved å sammenligne og bytte leverandør av bilforsikringen din vil du oppnå flere ting. Det ene er at forsikringsselskapene vil konkurrere om å gi deg bedre vilkår og bedre grunnpris, og det er andre er at du vil oppnå høyere bonus. Det har seg nemlig slik at man vanligvis kan forvente 10% økning i bonus hver gang man bytter forsikringsselskap.

Vi anbefaler deg derfor på det sterkeste å sammenligne å bytte forsikringsselskap 1 gang per år. På den måten kan du kjapt og enkelt sikre deg bedre vilkår og pris.

Slik går du fram


1. Velg de forsikringene du ønsker tilbud på

2. Motta og sammenlign tilbud – Helt gratis

3. Takk nei til alle tilbud – eller takk ja til et du syntes var bra.

Det er gratis å spare penger på forsikringen!

Vi har holdt tjenesten gratis. Det skal nemlig være gratis å spare penger, ellers forsvinner hele meningen med en sammenligningstjeneste. Det er også helt uforpliktende å motta tilbud. Finner du ikke noe du likte, så trenger du heller ikke bytte forsikringsselskap.

Slik sammenligner du bilforsikringer når du er under 25 år

Selv om bilforsikring for unge er komplisert sammensatt, og tilbudene varierer fra leverandør til leverandør er det ikke vanskelig å sammenligne tilbud. Bruk vår tjeneste for å komme i gang og se hvor mye du kan spare.  Hele prosessen er både gratis og helt uten forpliktelser

  1. Fyll ut sammenligningsskjema
  2. Velg forsikringer du ønsker tilbud på
  3. Motta tilbud – takk nei til alle, eller ja til et du syntes er bra.

Sammenlign bilforsikringen din her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *