• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Mobilforsikring

Mobilene våre er en av de gjenstandene vi er mest avhengige av i hverdagen. Dermed er det ekstra kjedelig når noe hender med disse, slik som for eksempel en ødelagt eller knust skjerm. Her kan det over tid komme riper, eller du kan være så uheldig at du mister telefonen i bakken eller i gulvet.

Uansett vil en forsikring som dekker mobil her være meget gunstig å dra nytte av. Da kan du få reparert mobilens skjerm hurtig og vederlagsfritt, slik at mobilen fungerer optimalt igjen. I denne artikkelen skal vi se nærmere på forsikring som dekker mobil, slik at du kan finne det rette alternativet.

Innboforsikring dekker mobil best

Innboforsikring er en type forsikring som dekker de gjenstandene som du oppholder i ditt hjem. Enten huset brenner ned, det blir flom i kjelleren, eller du mister mobiltelefonen din i gulvet ved et uhell, så vil nettopp denne forsikringen være med på å dekke de kostnadene du eventuelt måtte ha ved reparasjon eller ny mobil.

En innboforsikring fungerer slik at du setter et visst beløp du ønsker å forsikre hjemmets gjenstander for. Ved en brann der alt går tapt, vil du da få utbetalt denne summen. Jo mer du forsikrer for, jo mer betaler du. Uansett er denne forsikringen god å ha, også ved tap av mindre gjenstander som mobil.

Det er også her en dekning for tyverier og situasjoner der du mister mobilen din. Allikevel er det altså knust skjerm som er den mest vanlige situasjonen, da mobiler tross alt er enkle å miste i gulvet. Når skjermen knuser skal du kunne rette et krav mot forsikringsselskapet, selv om det altså er et uhell.

Verdisaksforsikring for knust eller ødelagt skjerm

Naturligvis er det ikke bare knust skjerm som forekommer med mobiler. Selv om mange mobilleverandører tilbyr garantier og egne forsikringer, er ikke disse alltid like gunstige. Dessuten er de ofte dyre, siden de er såpass spesifikke. Et bedre valg her vil være en såkalt verdisaksforsikring.

En verdisaksforsikring lar deg forsikre dyrere verdier i ditt hjem. Dersom du har en ny mobiltelefon som for eksempel er verdt rundt 10,000 kr, vil det være gunstig å forsikre den gjennom denne forsikringen. Dette er en forsikring som dekker mobil med både knust og ødelagt skjerm.

For det hender nemlig at ikke bare skjermen knuser, men at den også blir ødelagt. Det vil si at for eksempel touch-funksjoner slutter å fungere, eller at lysdioder eller noe teknisk kortslutter. Da er det slettes ikke sikkert at innboforsikringen dekker kostnadene, siden det ikke var noen ulykke i hjemmet.

Lønner forsikring som dekker mobil seg?

Det finnes flere alternativer innen forsikring som dekker mobil. For eksempel kan en anskaffe seg mobilleverandørens egen forsikring, da på toppen av den garantien som tilbys. Videre er innboforsikring et godt alternativ for knuste skjermer, mens verdisaksforsikring også dekker enda litt mer.

Alt i alt er forsikring som dekker mobil lønnsomt, men også fordi det kan dekke andre ting. En innboforsikring er noe en bare er nødt til å ha, med mindre en i hjemmet sitt har helt minimalt med gjenstander. Uten denne vil en altså ikke få noe dekt dersom huset ved en ulykke skulle brenne ned for eksempel.

Finn forsikring som dekker mobil

Du kan finne mange forsikringer som dekker mobil, da dette er en helt naturlig del av innboforsikring. Dessuten er det også mange som legger denne til verdisaksforsikringen, spesielt dersom en har en dyrere mobil.

Når du skal velge forsikring, er det viktig at du ser nøye gjennom vilkårene og sammenligner godt. Det er mye mulig at du kan få ekstra verdi ut av forsikringen, samt spare en hel del kroner her også.

Klar? Til skjema!

sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

sett i gang