• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Uførekapitalforsikring

Uførekapitalforsikring er en form for forsikring som veldig ofte blandes med uføreforsikring. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at forsikringene deler ganske like navn og i det store og det hele belager seg på samme ide. Disse forsikringene er nemlig tilegnet å hjelpe deg med å dekke tapt inntekt dersom du skulle ende opp med å bli mer enn 50 % ufør.

Hvert år havner nordmenn i ulykker og pådrar seg sykdommer og lidelser som fører til uførhet. Da er det selvfølgelig slik at den norske stat bidrar økonomisk, men for de fleste holder ikke denne støtten. Nettopp da er uførekapitalforsikring en viktig investering for folk flest. Denne sikrer nemlig at en får en ekstra støtte i de harde tidene som ufør. I denne artikkelen ser vi nærmere på forsikringen.

Slik sikrer du beste uførekapitalforsikring

Den beste uførekapitalforsikring sikrer du deg ved å identifisere ditt behov. Merk at dette ikke er det samme som uføreforsikring, og denne løsningen er heller ikke det som kalles uførerenter. Sistnevnte er det verdt å merke seg at utbetaler månedlige beløp, noe som kan være gunstig for å oppleve en form for inntekt. Allikevel er engangsbetalingen noe mange ofte trenger økonomisk.

En uførekapitalforsikring gir deg tilgang på midlene i en engangsutbetaling, men i motsetning til uføreforsikring, kommer ikke pengene med en gang. Her utbetales nemlig pengene kun etter at du har vært arbeidsledig i ett helt år. Merk at du her selv velger hvor stor utbetalingen skal være, og jo større sum du velger, jo mer er du nødt til å betale til forsikringsselskapet hver måned.

Billig uførekapitalforsikring er fortsatt verdt det

Billig uførekapitalforsikring er ikke nødvendigvis definert som rimelig. Her er det tross alt snakk om verdien du får tilbake i form av dekningen, da sammenlignet med den prisen du betaler for forsikringen din.

Det vil uansett din situasjon mest sannsynlig være verdt det å tegne en uførekapitalforsikring. Denne forsikringen gir deg og din familie den økonomiske tryggheten som er nødvendig. Som et tilskudd til den offentlige støtten, gjør uførekapitalforsikring, billig eller ei, at en kan leve litt mer komfortabelt.

Pris på uførekapitalforsikring

Som nevnt avhenger pris på uførekapitalforsikring utelukkende av hvilken dekning du velger. Dersom du ønsker en stor utbetaling, vil dette koste deg mer naturligvis. Prisen kommer dessuten også an på hvilket forsikringsselskap du velger å tegne forsikringen hos.

De færreste ønsker å endre på summen og dekningen generelt. Nettopp derfor er det å endre på selskapet lurt. Her kan du sammenligne flere forsikringsselskap som tilbyr uførekapitalforsikring, og du vil utvilsomt se forskjeller i pris for disse selskapene.

Sammenligning er viktig

Sammenligning av uførekapitalforsikring er meget viktig, akkurat som ved andre typer forsikring. Det er fordi du tross alt ofte kan finne den eksakt samme dekningen til lavere priser, dersom du bare ser gjennom flere selskap.

Dessuten er selvfølgelig også en faktor slik som kundeservice viktig å ta høyde for. Når du ønsker din uførekapitalforsikring utbetalt, er det viktig at du faktisk får tilgang på denne så tidlig som du har behovet for. Sammenligning vil da deg avdekke alt fra kundeservice til pris på uførekapitalforsikring!

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign uførekapitalforsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste uførekapitalforsikring nå