• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Forsikring knust skjerm

Når mobilen går i bakken er det alltid med en fortvilelse om at skjermen potensielt kan gå i stykker. En knust skjerm på en mobiltelefon er aldri gøy. Ofte ender mange bare opp med å bruke mobilen med den knuste skjermen, siden reparasjonen av dette er såpass dyr. Det finnes derimot en løsning.

Forsikring som dekker knust skjerm, sikrer nemlig at du kan opprettholde verdien på mobilen din. Disse gjelder vanligvis også ved uhell der du mister mobilen i gulvet eller bakken. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på forsikring som dekker knust skjerm og hvordan du kan dra nytte av denne.

Innboforsikring dekker knust skjerm

Innboforsikring er en løsning som gjør at du kan få dekt kostnader fra enkle uhell til brann. Vannskader er også inkludert her, slik at om du for eksempel får flom i kjelleren, og mobilen går med i situasjonen, får du dekket dette. Innboforsikring dekker også knust skjerm om det skulle skje uhell.

Dette gjør seg gjeldende dersom du skulle miste mobilen i gulvet for eksempel. Når skjermen knuser her får en fort panikk, men med en god innboforsikring bør det ikke være et problem. Det er riktignok en egenandel i spill her, men denne er vanligvis langt lavere enn hva mobilen er verdt.

Merk at om du er på reise, kan det fortsatt hende at innboforsikring dekker din mobil. Dessverre er det slik at reiseforsikring sjelden dekker dette. Det er nemlig slik at reiseforsikring i utgangspunktet kun dekker tyveri og tapte verdisaker i bagasjen for eksempel.

Verdisaksforsikring kan være et alternativ

Spesielt dersom du har en verdifull mobiltelefon, kan en forsikring som dekker knust skjerm slik som verdisaksforsikring, være et reelt alternativ. Denne forsikringen vil nemlig dekke de kostnadene du har for å reparere den knuste skjermen, eller eventuelt kjøpe deg en helt ny mobil.

Det er verdt å nevne at en garanti ikke vil dekke uhell, og at det gjerne heller ikke i den ekstra forsikringen mange mobilleverandører tilbyr er dekning for knust skjerm. Skjer det et uhell, vil du være nødt til å enten ha en innboforsikring eller en såkalt verdisaksforsikring.

Merk at du derimot ikke bør ende opp med å dobbeltforsikre deg. Kanskje dekker den forsikringen du får av mobilleverandør nok, eller muligens dekker innboforsikring nok. I noen tilfeller kan altså verdisaksforsikring også være en god ide å skaffe seg.

Lønner forsikring som dekker knust skjerm seg?

Forsikring som dekker knust skjerm, er veldig gunstig når mobilen går i gulvet eller bakken. Spesielt dersom mobilen er av den dyrere sorten, vil det være veldig gunstig å ha tilgang på en forsikring som dekker knust skjerm. Dette er altså som oftest inkludert i forsikringer som allerede lønner seg.

Har du for eksempel en leilighet, er innboforsikring noe du absolutt bør ha uansett. Denne sikrer deg som nevnt i innledningen mot alt fra brann til små uhell. Det er dermed ikke slik at du velger en forsikring som dekker knust skjerm spesifikt, men heller en bredt dekkende og viktig forsikring.

Finn den riktige forsikringen

Mange velger vilkårlig forsikringer slik som innboforsikring og verdisaksforsikring. Det er fort gjort å tenke at det bare skiller små beløp mellom aktørene. Men sett bort i fra det faktum at du kan spare flere tusen kroner i løpet av årene, er det også viktig å bemerke seg at dekningen kan variere.

Dekningen på forsikringene kan gjøre verdien av en forsikring mye høyere enn en annen. Dermed er det viktig å sammenligne godt for å finne den riktige forsikringen. Kun på denne måten vil du kunne bli helt fornøyd med ditt valg!

Klar? Til skjema!

sammenlign forsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

sett i gang