• Spar tid & penger ved å sammenligne avtaler

  • Finn forsikringene du trenger

  • 100% Uforpliktende & Gratis

  • Få dekningen du trenger

  • Finn informasjonen du leter etter

  • Les erfaringer og skriv omtaler

Gruppelivsforsikring

En gruppelivsforsikring er en type kollektiv livsforsikring som kan gi erstatning til etterlatte ved et dødsfall. Denne type forsikring kan gjelde for flere grupper – alt fra ansatte, til ektefeller, samboere og partnere.

 

Derfor bør du ha gruppelivsforsikring  

Gruppeforsikringer kan tegnes for en gruppe personer som på en eller annen måte har tilknytning til hverandre. Det kan være snakk om arbeidstakere i en og samme bedrift, medlemmer av et forbund eller en organisasjon. Gruppelivsforsikringer brukes hyppigst på arbeidsplassen.

Det kan være en god idé å tegne gruppelivsforsikring for bedrifter da denne typen forsikring gjerne er mer rimelig enn individuelle forsikringer. Forsikringen kan gi en viss kontanterstatning ved uførhet, og gi barne- og ektefelletillegg. Ved dødsfall gir forsikringen en engangsutbetaling som kan gå til den avdødes partner eller barn.

Når det kommer til gruppelivsforsikring gjennom arbeidsplassen finnes det flere fordeler. For bedriften vil man gjennom denne type forsikring skape lojalitet og ha et konkurransefortrinn, samtidig som man viser ansvar overfor ansatte med familie. For den ansatte som dekkes av forsikringen vil man føle på en økonomisk trygghet, og behovet for hva egen livsforsikring dekker reduseres.

 

Beste gruppelivsforsikring  

Det vil alltid være individuelt hva som er den beste gruppelivsforsikringen for dere. En god gruppelivsforsikring bør kunne hjelpe familier med å betjene eventuelle lån, beholde sitt hjem og ha en god levestandard, dersom noe skulle skje med personen dekket av forsikringen. Den kan også gjøre det enklere for etterlatte å jobbe mindre midt i en vanskelig periode, og hjelpe til med barnas fremtidige økonomi.  

 

Billig gruppelivsforsikring  

Det finnes både dyre og billige gruppelivsforsikringer. Husk at prisforskjellene kan være avgjørende for innholdet i forsikringen, og hva som dekkes. En billig gruppelivsforsikring kan absolutt være god, men det er ikke sikkert det billigste valget er det beste for nettopp deg. Pass alltid på å lese nøye gjennom kontrakten for din gruppelivsforsikring, slik at du kan avdekke eventuelle mangler.

 

Gruppelivsforsikring pris

Gruppelivsforsikringer vil alltid variere i pris. Prisen vil avhenge av hvilket forsikringsselskap du velger, hvem som skal dekkes av forsikringen og hva forsikringen skal dekke. Gruppelivsforsikringspriser kan både være høye og relativt lave. Husk bare at jo mindre du betaler for denne type forsikring, desto mindre vil den som regel også dekke.

Man bør alltid sammenligne ulike tilbud fra forskjellige aktører før man tegner en gruppelivsforsikring. Da vil man kunne måle tilbud opp mot hverandre, og enkelt få oversikt over gruppelivsforsikring og pris.

 

Skaff deg gruppelivsforsikring nå

Som sagt er det svært mange gode grunner til at du bør tegne en gruppelivsforsikring. Usikker på hvor du skal starte eller hvordan du bør gå frem? Begynn gjerne med å sammenligne forskjellige tilbud på gruppelivsforsikringer. Se på det helhetlige tilbudet, ikke kun hva som er billigst og dyrest, og velg den avtalen som vil gi deg mest utbytte.

Har dere allerede gruppelivsforsikring? Da kan det være lurt å sjekke om den bør byttes ut eller oppgraderes. Det er ikke alltid slik at en forsikring tegnet for noen år siden er den beste forsikringen du kan få i dag. Et bytte kan spare deg både penger, og kanskje gi deg en bedre avtale.

få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap

Sammenlign Gruppelivsforsikringer

Gratis, Uforpliktende & Enkelt

1

Fyll ut skjema

Start med å fylle ut skjema. Velg forsikringer du ønsker tilbud på.
Det tar 2 minutter. 

2

Forsikringsselskapene konkurrerer om deg

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Selvfølgelig både uforpliktende og gratis.

3

Velg beste tilbud (eller la være)

Du står nå fritt til å velge det tilbudet du syntes var best. Dersom ingen av tilbudene falt i smak står du fritt til å takke nei til alle.

finn billigste gruppelivsforsikring nå